Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lifting obličeje a těla pomocí kanylových 3D (mezo)nití !

5. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

„Prime  lifting  - lifting obličeje (ale i jiných částí těla) pomocí vláken 3D je jedna z nejefektivnějších  metod omlazení obličeje miniinvazivní cestou, tedy ambulantně, bez narkózy a bez hospitalizace“, říká MUDr. Milena Vojtíšková z kliniky plastické a estetické medicíny AURUM AESTHETIC CLINIC. „ Jedná se o techniku zpevnění kůže pomocí absorbovatelných vláken 3D , které stimulují tvorbu kolagenu a nových kolagenových sítí.

Nejdříve se pomocí kanyl zavede do problémové oblasti potřebný počet nití. Po aplikaci se kolem těchto vláken tvoří kolagen a vytvářejí se nové kolagenové sítě. Tím dochází k liftingu obličeje (nebo těla) s odstraněním vrásek.

Touto metodou jsme schopni tvarovat kontury obličeje, pozvednout obočí, ústní koutky i tváře, provést lifting krku, paří zadečku či stehen.

Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Materiál je plně biokompatibilní s tkáněmi organismu, nevyvolává alergické reakce,  niť se úplně bezpečně vstřebává během 6 až 8 měsíců“, vysvětluje MUDr. Vojtíšková

„Před zákrokem se na ošetřovanou oblast nanese znecitlivující krém, aby aplikace byla co nejméně bolestivá. Místa vpichu se  hojí  1 – 4 týdny a efekt vypnutí pokožky přetrvává až 2 roky.

Po zákroku je vhodné udržovat klidový režim, v průběhu 2-3 týdnů je vhodné se zdržet nadměrné mimiky, masáží v místě aplikace, návštěvy sauny a veřejného koupaliště či aktivního cvičení.  Otok a stopy v místě zaváděných nití vymizí podle typu pleti - většinou  během několika dnů.  Při pobytu na slunci doporučujeme použít krém s ochranným faktorem“, dodává MUDr. Vojtíšková.

Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Výhody 3D nití

Nespornou výhodou je dlouhotrvající efekt – účinek přetrvává po dobu 1,5 – 2 let v závislosti na množství a síle vláken.

Toto ošetření lze také kombinovat s dalšími metodami , např. výplněmi na bázi  kyseliny hyaluronové, mikrojehličkováním,  ošetření botulotoxinem, chemickým peelingem či elektromagnetickou vlnou Pellevé. Důležitou výhodou je také bezpečnost, časová nenáročnost – procedura trvá pouhých 40 – 60 minut a to, že tento zákrok nevyžaduje speciální přípravu před aplikací.

Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Kontraindikace ošetření 3D nitěmi

*těhotenství

*zánětlivý proces v místě aplikace

*celková infekční onemocnění (např. chřipka)

*některá krevní onemocnění

*náchylnost k tvorbě keloidních jizev

*nádorová onemocnění

*psychické poruchy

Více na www.aurumaesthetic.cz