Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

HITY tradičního léčitelství v boji proti chřipce a nachlazení

11. listopadu 2015 | 12:00
Prezentace klienta |

Chřipková sezóna se s prvními mrazíky přiblížila, a proto je potřeba posílit svou imunitu. Pokud jste ještě nezačali, je nejvyšší čas. Ideálními pomocníky jsou přírodní doplňky stravy, které obsahují mnohonásobně větší dávku účinných látek, než jaká je obsažena například v jednom kusu ovoce. 

Goji 100% šťáva za skvělou cenu

Goji neboli Kustovnice čínská se řadí mezi poklady tradiční čínské medicíny. Mimo jiného působí na normální činnost jater a ledvin, pomáhá zprůchodňovat a uvolňovat energetické blokády. Plody Goji mají sytě červenou barvu a rostou na trnitých keřích v úrodné půdě himalájských podhůří, kde je považují za symbol sexuálního apetitu, energie, zdraví a pohody. I díky tomu najdete v této oblasti obyvatelstvo s nejdelší průměrnou délkou života.

Autor: Vivantis

Zařaďte do svého jídelníčku doplněk stravy 100% šťávu z Goji. Obsahuje 18 aminokyselin, z toho 8 esenciálních, širokou škálu vitamínů včetně A, C, vitamíny skupiny B a E, stopové prvky – železo, měď, sodík, selen, zinek a minerály vápník, fosfor a hořčík a mnoho dalších, zdraví prospěšných látek. Goji je jedním z nejsilnějších přírodních antioxidantů, má tedy kromě imunity vliv také na detoxikaci organismu.

Autor: Vivantis

Další tajemství čínské medicíny – Cordyceps

Housenice čínská je u nás známá pod názvem Cordyceps. Jedná se o velmi unikátní doplněk stravy, který obsahuje výtažky z léčivých hub a bylin. Samotná housenice je velmi vzácná houba rostoucí vysoko v čínských horách. Sbírá se pouze ručně a za přísných hygienických podmínek tak, aby bylo zachováno maximum účinných látek. Cordyceps přispívá ke zvýšení energie a také libida, ale je velmi vhodný pro zvyšování obranyschopnosti nebo během rekonvalescence po nemoci.

Cordyceps doporučuje 100 % zákazníků Prozdravi.cz, kteří jej vyzkoušeli: S výrobkem Cordyceps Premium, který užíval i partner, jsem byla spokojena. Cítila jsem více energie, v období chřipek jsem neonemocněla a cítila jsem se celkově zkrátka "v pohodě" :) Užívala jsem přípravek asi 3 týdny a po tomto období se mi asi po roce a půl snažení podařilo otěhotnět. Přípravek mohu doporučit.“

Autor: Vivantis

Hlíva nejen pomáhá, ale také skvěle chutná

Hlívu ústřičnou zná tradiční lékařství již dlouhá staletí, ale v našich končinách se jí dostává pozornosti až v posledních letech. Své místo získala i v čerstvé formě ve zdravé kuchyni jako součást lahodných vegetariánských pokrmů. Doplněk stravy Hlíva ústřičná Premium je navíc obohacená o vitamín C, který přispívá k normální funkci obranyschopnosti a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Hlívu si zamilujete jak vy, tak vaše děti, na rozdíl od jiných doplňků stravy má lahodnou, sladkou chuť.

Autor: Vivantis

Ženšen pro imunitu i dobré sexuální vztahy

Kořen rostliny ženšen se v asijském léčitelství používá k prodloužení věku a celkovému zlepšení kvality života. Díky tomu tento životabudič přežil tisíciletí a své místo mezi doplňky stravy má i dnes. Doplněk stravy Ženšen s vitamínem E přispívá k normální hladině glukózy v krvi, podporuje fyzický výkon, pomáhá udržovat fyzické a duševní schopnosti a dobré sexuální vztahy. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Ženšen je jedním z pomocníků v boji proti chřipce a nachlazení, vyzkoušejte ho.

Video se připravuje ...