Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zlatíčka 2015 už klepou na dveře. Hrajeme o ceny za 80 000 korun!

Soutěž Zlatíčka začíná už v pondělí 4. května!
1. května 2015 | 06:00

Každý vám říká, že máte to nejroztomilejší děťátko na světě a že byste ho měli někam přihlásit? Že je to dítě jak z reklamy? Přesvědčte se o tom a přihlaste ho do soutěže Zlatíčka 2015! Ta v pondělí 4. května startuje již posedmé. Přihlašovat se pak můžete až do pondělí 18. května.

Jestli máte v rodinném albu dostatečně reprezentativní fotografii, pak ji stačí nahrát a můžete zkoušet své štěstí. Případně máte ještě čas na to, udělat ten nejroztomilejší snímek, a nasadit tak laťku všem svým soupeřům vysoko.

Soutěž pak potrvá až do 30. června, kdy se bude pomocí internetového a následně SMS hlasování rozhodovat o tom, kdo se bude pyšnit titulem Zlatíčko 2015. Výherce pak získá peněžitou odměnu 30 000 korun. K tomu si ještě bude moct užít redakční focení do Blesku pro ženy. Druhý v pořadí získá 15 000 korun a třetí 10 000 korun.

spící miminko
Autor: Shutterstock

Ani ostatní ale nezůstanou bez odměny. Zlatíčka na čtvrtém a pátém místě získají horské kolo Author dle vlastního výběru. Ti, kdo skončí na šestém až desátém místě, si odnesou cestovní kufr Skip Hop a na jedenáctém až patnáctém místě batůžek Skip Hop. 

Aby toho nebylo málo - malý dárek získá každý přihlášený do soutěže a čtyři vybraní pak ještě speciální cenu redakce. Tu získá soutěžící, kterého porota složená ze členů redakce vyhodnotí jako nejatraktivnějšího. Ceny redakce budou zveřejňovány průběžně, každý týden jedna, a to po celou dobu přihlašování v časopise Blesk pro ženy.

Přihlásit se můžete od pondělí 4. května od 8:00 na  www.blesk.cz/zlaticka.

 

Autor: red
Klíčová slova: zlatíčka 2015, soutěž, dítě, děti
Diskuse ke článku
.
Související články