Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlatíčka 2012: Zbývají poslední hodiny! Rozhodněte o krajských finalistech

5. listopadu 2012 | 10:14

Už jen hodiny zbývají do chvíle, kdy budeme znát finalisty nejoblíbenější soutěže Zlatíčka 2012. V pondělí v pravé poledne skončí internetové hlasování, které určí v každém ze 14 regionů pouhých 15 finalistů. Z téměř 2 500 soutěžících dětí se tak do finálových soubojů dostane jen 210 zlatíček!

Ti se v následném SMS hlasování utkají o prestižní titul Zlatíčko svého kraje. Komu se ale nakonec podaří dostat do finále? Pamatujte, že štěstí přeje připraveným. Nenechte se proto "uchlácholit" současným dobrým umístěním.

Například šestnáctiměsíční Jonášek ze Zlínského kraje má díky početnému fanklubu absolutně nejvíce hlasů a pozici finalisty téměř jistou. Stejně jako některé další děti mající dostatečný náskok.

Jak ukázal loňský ročník, největší souboje o poslední postupová místa se dají čekat až v posledních minutách hlasování. V řadě krajů jsou rozdíly na 10. až 15. pozici minimální.

HLASUJTE PRO SVÉ FAVORITY ZDE >>>

Rozhodnout o tom, zda do finále postoupí váš favorit můžou právě vaše hlasy. Neváhejte mu je proto posílat do poslední chvíle.

210 semifinalistů se pak v následném SMS hlasování utká o prestižní titul Zlatíčko 2012 svého kraje. První tři z každého kraje pak postoupí do celorepublikového SMS finále.

Klíčová slova: zlatíčka 2012
Diskuse ke článku
.
Související články