Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejrozmazlenější děti celebrit: Létají v soukromých tryskáčích a mají domečky na hraní za miliony

  • Mezi nejrozmazlenější děti patří třeba syn Willa Smithe, Sandry Bullock nebo synové Davida a Victorie Beckham.
    31. srpna 2015 | 06:00

    Milující rodiče udělají pro své potomky první poslední, hlavně aby ratolesti byly spokojené. Dost často to ale hraničí s rozmazleností. Jinak tomu není ani u dětí slavných osobností. Jakpak jsou na tom asi s přípravou do školy? 

  • Suri Cruise

    Suri a Kate se oblékají téměř totožně.
    Autor: Facebook.com
    Suri Cruise, dceři Toma Cruise a Katie Holmes, bylo pouhých šest let, když ji tatínek vytáhl na pár dnů ze školy, aby s ní strávil nějaký čas v Paříži. Zřejmě proto, aby při cestování neztráceli čas ulitý ze školy, poslal Tom pro svou holčičku soukromý tryskáč. No, a Tomáš Holý ve filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku byl nadšený z toho, že pro jeho kamaráda jezdí do školy tatínek v tatře...
  • Jaden Smith

    Syn Willa Smithe Jaden
    Autor: Profimedia.cz
    Dnes sedmnáctiletý syn Willa Smithe Jaden si opravdu na nedostatek peněz stěžovat nemůže. Hrál ve filmech jako například Karate Kid nebo Den, kdy se zastavila Země. Když se ho před třemi lety v New York Times zeptali, co dělá se všemi vydělanými penězi (a že jich není málo), odpověděl, že byly časy, kdy si v klidu mohl každý víkend zajít nakupovat do Cartier. Ach, sladkých čtrnáct let, kdy jsme chodili nakupovat ke Cartierovi! 
  • Kylie Jenner

    Kylie Jenner
    Autor: profimedia.cz
    No a když už jsme se zmínili o Jadenovi, je třeba nezapomenout ani na Kylie Jenner, se kterou mladý herec randil. Jde o nejmladší z klanu Kardashianových. Zatímco většina jejích vrstevníků se snaží vymáčknout posledních pár kilometrů z oprýskaného auta, ale jsou na něj hrdí, Kylie si jezdí ve voze Mercedes Benz třídy G. Jde o auto v přepočtu za zhruba tři miliony korun.
  • Blue Ivy Carter

    Beyoncé s dcerou
    Autor: Profimedia.cz
    Na své dceři rozhodně Beyoncé a Jay-Z nešetří. Za její narozeninovou oslavu jsou prý schopni utratit až necelých pět milionů. Dva miliony za panenku Barbie s diamanty, vyrobenou na zakázku, další dva za růže na ozdobu a necelý milion za oblečení, šperky a hračky nejen pro Blue Ivy Carter, ale i pro její kamarády.
  • Louis Bullock

    Sandra Bullock se svým malým synem
    Autor: Profimedia.cz
    V tomto případě je skutečně těžké rozhodnout, zda oscarová herečka rozmazluje sebe, nebo svého syna Louise. Když byl ještě malé miminko, byla Sandra Bullock spatřena s taškou na plenky značky Louis Vuitton v přepočtu za zhruba čtyřiadvacet tisíc korun. 
  • Max a Emma Muniz

    Emma si jako správná holčička nesla krabici s oblečky na panenky, její bratr Max zase vodní pistolku.
    Autor: profimedia.cz
    Kdejaké dítě zná ty sourozenecké boje, kdy se v jednom pokoji perou a hádají se o své hračky. To se určitě nikdy nestalo Maxovi a Emmě Muniz, dvojčatům Jennifer Lopez a Marka Anthonyho. Od narození mají k dispozici celé křídlo jejich obřího sídla a mluví se o tom, že diamantová chrastítka a povlečení z egyptské bavlny jsou na denním pořádku. 
  • Brooklyn, Romeo a Cruz Beckham

    Romeo, Brooklyn, Cruz
    Autor: Profimedia.cz
    Dříve než se do rodiny Beckhamových narodila malá Harper, ovládali ji samí muži. Konkrétně synové Brooklyn, Romeo a Cruz. A pod heslem "kdo si hraje, nezlobí" jim rodiče David a Victoria pořídili domeček na stromě v přepočtu za více než milion korun. A to není všechno: ještě předtím si hráli v zahradním domečku za čtyři miliony.

Autor: red
Diskuse ke článku
.