Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Johnny Depp se stal tváří nového parfému a je víc sexy než kdykoliv jindy!

Johnny Depp se stal další slavnou tváří luxusního parfému
3. září 2015 | 06:00

Že si slavné značky jako Chanel, Dior, Lancome, Moschino a mnoho dalších vybírají jako tváře pro své parfémy hollywoodské herečky, není nic nového. V poslední době ale zabrousily také do řad sexy mužů. Dalším z nich je i milovaný pirát z Karibiku – Johnny Depp. A v klipu k novému parfému Sauvage mu to sluší přímo pekelně.

Není žádnou novinkou, že slavné světové značky a módní domy sahají při kampaních propagujících kosmetické řady nebo parfémy do řad světových celebrit.

V reklamních klipech už jsme tak měli možnost vidět hvězdy stříbrného plátna jako například Julii Roberts, Emmu Watson, Keiru Knightley, Kristen Stewart a mnoho dalších.

V poslední době ale módní domy vsadily i na mužské tváře. Chanel přišel s průlomem, když si do kampaně k vůni Chanel N°5 přizval Brada Pitta, který se tak stal oficiálně první mužskou tváří tohoto legendárního parfému, který používala i Marilyn Monroe.

Video se připravuje ...
Brad Pitt v klipu pro Chanel N°5 Parfum • VIDEO: youtube.com/chanel

Dior v prodeji naproti tomu sází na muže, které ženy milují, a zasazuje je do krátkých klipů, díky kterým máme nutkavou potřebu běžet do parfumerií, aby "ten náš" voněl jako ten sexy alfa samec z reklamy. Takovým případem je například kampaň k parfému Homme, jejíž tváří je Robert Pattinson, a to v roli na hony vzdálené slušňákovi Edwardu Cullenovi, nebo také Jude Law.

Video se připravuje ...
Robeert Pattinson v klipu pro Dior Homme Parfum • VIDEO: youtube.com/dior

A je to opět Dior, kdo si jako tvář nového parfému Sauvage vybral neodolatelného Johnnyho Deppa. Klip ke kampani jsme viděly už několikrát a musíme přiznat, že si nejsme jisté, jestli to Johnnymu někdy slušelo víc než právě teď – v jeho těžko uvěřitelných 52 letech. Ostatně přesvědčte se samy.

Video se připravuje ...
Johhny Depp v klipu pro Dior Sauvage Parfum • VIDEO: youtube.com/dior

Autor: brig