Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hledáte zázrak proti vráskám?

30. listopadu 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte zázrak proti vráskám? Tak to Vás musíme zklamat. Ale pokud hledáte funkční přípravek, který dokáže velmi dobře a rychle vyhladit vrásky okolo očí, vrásky na čele, vrásky kolem úst a podobně, pak určitá řešení existují.

V první řadě se ovšem musíte smířit s tím, že většina preparátů, které jsou na internetu k nalezení prostě nefunguje. Bohužel i většina renomovaných značek v oblasti kosmetiky nabízí své produkty na vrásky, které příliš nefungují.

Jak ale najít něco účinného, co vás vrásek doopravdy zbaví (aspoň tak aby byl rozdíl viditelný)?

Ignorujte superlativy. Pokud o výrobku někdo tvrdí, že je nejlepší, revoluční, jedinečný, zázračný a pod., vyhněte se mu obloukem. Takový výrobek prostě není!

Autor: MedaPrex


Pokud je příliš levný, je jisté, že bude fungovat nanejvýš jako placebo. Účinné složky nejsou levné a proto počítejte s vyšší cenou. To je fakt, se kterým nic nenaděláte.

Pokud vám reklama tvrdí, že výrobek doporučuje nějaký doktor (pravděpodobně bude jmenovaný nějakým neznámým jménem), nevěřte. Jediné doporučení na které dávejte, je od samotných lidí. Ti nejsou zaplaceni tučnými sumami, aby vám lhali.

Pokud reklama tvrdí že jde o přírodní kosmetický přípravek a že Vás zbaví vrásek, je to bohužel také lež. Příroda je mocná, o tom jsme se všichni jistě přesvědčili mnohokrát, ale v oblasti dermatologie a léků na ní nespoléhejte. Vyhněte se přímo chcemickým výrobkům, ale pouze přírodní bez účinné složky vám prostě vysněný efekt nepřinesou.

Autor: MedaPrex


Sečteno a podtrženo, skoro to vypadá, že jsme zavrhli úplně všechny výrobky na trhu. To však není úplně pravda.
Dermatologický specialista společnost Medaprex, udělala zajímavý test.
Poskytla své sérum 2 Weeks Miracle zdarma patnácti náhodně vybraným fanouškům Facebook stránky Tajemství Krásy. Na oplátku požadovala pouze jeden odstavec hodnocení výrobku po dvou týdnech používání. Fanoušci pak psali přímo na Facebook sami za sebe a nebyla zaznamenána ani jedna negativní reakce. Všechny testované ženy byly nečekaně spokojeny.

Krém Dermaheal 2 Weeks Miracle naleznete přímo na eshopu Medaprex.cz, nebo na stránkách www.2tydny.cz.

Když se podíváte podrobně, zjistíte že zmíněný "krém" se vymyká výše uvedeným bodům. Žádné nereálné bláboly o zázračném omlazení apod. S cenou si na nic nehraje. Ano je dražší, ale kvalitní složky jsou drahé. (Poznámka redakce: korejská společnost Dermaheal je známá právě vysokým obsahem účinných složek ve svých výrobcích, které však nejsou nejlevnější). A žádný doktor jej nevychvaluje.

Autor: MedaPrex

Ocenění získal od samotných lidí. Konkrétně v Anglii jej čtenáři časopisu Woman, zvolili výrobkem roku v oblasti vyhlazování vrásek.

Paradoxní je, že se jmenuje 2 Weeks Miracle, což se dá volně přeložit jako zázrak za 2 týdny. Samozřejmě, že se zázraku v pravém slova smyslu nedočkáte, ale myslíme, že mu název můžeme odpustit výměnou za odstranění velkého procenta jemnějších vrásek.

Autor: MedaPrex

Něco málo o přípravku 2 Weeks Miracle:

Vysoká hodnota biomimetických peptidů. To jsou látky, které napodobují růstové faktory v pokožce a stimulují tak množení buněk.

Technologie nanokapslí uzavírá účinné látky v mikro kapslích, čímž je zabezpečeno, že pronikají hlouběji do kůže, kam se jich obvykle dostane jen okolo 3% a regenerují buňky až uvnitř kůže.

Výrobek není chcemický. Je založen na přírodní bázi s obsahem několika účinných složek (ty samozřejmě přírodní nejsou).

2 Weeks Miracle stojí 1390,- Kč
Distributor pro CZ a SK je Medaprex s.r.o, která je na trhu již 10 let a má dobré renomé. Nejde tedy o žádné podvodníky ani spekulanty. O tom se můžete přesvědčit z nezávislých recenzí na Heuréka.cz, které sledují kvalitu internetových obchodů.

Autor: MedaPrex

Společnost Dermaheal je korejská špička v oblasti dermatologie.

Příště se snad podíváme na nějaký další výrobek, který nám snad padne do oka.

Nakonec přidáváme několik komentářů od žen, které výrobek testovaly:

Jana Bažatová
"Dobrý den. Také jsem s řadou 2weeks miracle velice spokojená - prvotní představa ( jako u sl. Ilony), že budu muset 2x denně používat 4 přípravky na 1 obličej mi připadla nemožná, ale když jsem viděla účinky již po první aplikaci, tak jsem ...si ten čas vždy udělala :). Pleť se mi krásně vyhlazovala a vrásky se mírně zmenšovaly. Můj největší hendikep - rozšířené póry a aknelózní (zanícená) pleť se velice zlepšila a mám pocit, že je i mírně zbarvená. Pleť po použití řady 2weeks jsem každý den jen lehce přepudrovala a zdálo se mi, že více nebylo potřeba :). Po dlouhodobém užívání této řady jsou flíčky po akné pryč a pleť je krásně vyhlazená, větší vrásky nezmizely, ale zmírnily se a rozšířené póry se také zlepšily. Moc oceňuji, že tato kosmetika není parfemovaná, protože málokterou kosmetiku mohu používat - mám velice citlivou pleť se sklonem k alergii. Určitě bych tuto kosmetiku ráda používala a pokud by byla nějaká akce na Vaše výrobky, ráda využiji. Děkuji za jedinečnou možnost si tento zázrak vyzkoušet."

Věra Brandová
"chci se také podělit o výsledek 2weeks miracle od značky dermaheal,musím říct že splnil veškeré mé očekávání ..a jsem nad míru spokojená ....plet mám oživenou ..krásně hebkou a co víc, vrásky nejsou tak viditelné ..vzhledem k tomu že má plet je spíše mastící ..po aplikaci ..mám plet celý den bez známek mastnosty ..a velmi dobrý pocit .."

Kristina Miluše Bubeníková
"2weeks miracle od značky dermaheal je naprostá pecka, nelituju investice, výsledek je opravdu viditelný , s krémem se suprově pracuje, mám hodně citlivou plet ale narozdíl od jiných mnohdy i drazsích produktu se neobjevilo žádné podráždění,také jsem spokojená s konzistencí a vůní - žádná přehnaná parfemace,za sebe fakt doporučuju :-)"

Hana Reischfeldová
"Chtěla bych se podělit o zkušenost s výrobky Dermaheal: Redesign Miracle. Voda, sérum, oční krém a krém na obličej mně v mých 47 letech jednoduše potěšily. Mám spíše suchou pleť, která se nepříjemně stáhne,když nemá dostatek hydratace a výživy a zmíněné produkty splnily v tomto ohledu mé očekávání, stejně i lehkost kr...ému, jež se dobře roztírá a není po něm pleť mastná.Takže díky a doporučuji."

Tereza Čápová
"Aj ja by som sa chcela podeliť so skúsenosťou s prípravkami firmy Medaprex. Musím priznať, že kozmetický priemysel by na klientoch môjho typu veľmi nezarobil. Vyberám si do čoho investujem, ale prípravky od firmy Medaprex ma prekvapili hneď dvakrát. Aj vlasy, aj moja pleť sa stali o poznanie lepšie a pritom výrobky maj...ú prijateľnú cenu :)
Takže hurá do predvianočného nakupovania. Je to skvelý typ na darček."

Gabriela Repavská
"2weeks miracle je super sada pripravkov, ktore som aj ja vyskusala....plet dokonale hydratuje, rozjasnuje a vypne.....podla mna staci pouzit kombinaciu dvoch pripravkov.....a obcas to obmienat.....najviac bodov u mna ma SERUM......perfektne hydratuje......"