Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svatební šaty pro otrlé: Berete si zde přítomnou nevěstku?

30. ledna 2012 | 18:58

Trend zřejmě velí nevěstám ukázat ženichovi do čeho přesně jde ještě před oltářem. Kontroverzní svatební šaty, které zcela odhalují ženské přednosti, představila britská návrhářka Silvina Maestro.

Představte si, že jdete k oltáři a všechny zraky jsou upřené jen na vás. Ano, to je úděl každé nevěsty.

Ovšem, tentokrát by osazenstvo neobdivovalo krásu vašich svatebních šatů, ale vaše poprsí. Nejhorší noční můra? Ne, skutečnost!

„A tohle všechno bude jen moje, můžete mi závidět,“ mohl by se v tu chvíli chlubit pyšný ženich překvapeným kamarádům.

Alespoň taková je vize britské návrhářky Silviny Maestro, která skandální kousek právě představila v Římě na italském Fashion weeku.

Kontroverzní šaty a další originální svatební kousky Silviny Maestro:

Hlavní ozdoba jsou prsa

Šaty jsou jednoduchého střihu z bílé hladké látky. Přiléhají až ke krku, mají dlouhý rukáv a sahají ani ne kolenům.

Kromě hlavní ozdoby – obrovské díry s vysokým lemem na hrudi, je zdobí pouze nabraná černá spodnička z organzy a květina ze stejného materiálu v kontroverzním prostřihu.

Pokud se najde tak otrlá nevěsta, která tyto šaty ve svůj velký den oblékne, bude jistě mít úspěch u pánského osazenstva veselky, rodičům by ale spíš hrozil infarkt.

Také nedoporučujeme svatbu v kostele a raději nezvat ani další příbuzné.

Nevěsty ukazují stále víc

Není to porvé, co podobný návrhářský skvost způsobily rozruch. Nedávno se o to na Fashion weeku v Berlíně postaraly minimalistické svatební šaty z několika pruhů, které pod průsvitným závojem zakrývají nevěstě jen to nejnutnější.

Britská návrhářka však zašla ve své představivosti originálně svůdné nevěsty ještě o krůček dál. Šaty sice tentokrát mají více látky, ale o to odvážnější partie odhalují.

Publikum Fashion weeku v italském Římě nestačilo zírat. Modelka se ale v bílo černém kousku nesla hrdě, však se také, co se týče proporcí, neměla se za co stydět.

Leckterá nevěsta by si ovšem takové odvážné odhalení už jen z ryze estetických důvodů dovolit nemohla.

Autor: bak