Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pivo na lepší sex! 4 tipy, jak si užít skvělé milování ještě dnes večer

  • 19. srpna 2017 | 06:00

    Češi jsou národem pivařů. Dobrá zpráva zní, že pivo poslouží nejen na žízeň, ale že si díky němu i můžete užít mnohem lepšího sexu. Samozřejmě všeho s mírou, po deseti pivech asi nikdo v ložnici za hvězdu nebude.

  • Prodlužuje erekci


    Autor: shutterstock
    Vědci zjistili, že chmel obsahuje přírodní estrogeny a fytoestrogeny. Ty potom, co je v pivu muži vypijí, mohou mít blahodárný účinek na ejakulaci. Přesněji řečeno na její oddálení, tedy pro nás ženy bonus je v tom, že muž vydrží o něco déle.

  • Spárujte ho s afrodiziaky


    Autor: shutterstock
    Pokud chcete opravdu veselou noc a partnera plného sil a sexuálního entuziasmu, potom mu dopřejte k pivečku ještě něco dobrého na zub. Vězte, že chilli papričky rozproudí krev a lépe se mu prokrví penis. Zinek a aminokyseliny, které jsou obsaženy třeba v ústřicích, zlepší jeho výkon.

    Podívejte se, jak vypadá masáž penisu v praxi:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Masáž penisu v praxi a jak na to • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Svrchně kvašené pivo


    Autor: shutterstock
    Pivo není dobré před sexem jen pro něj, nebojte se, pokud jste milovnicí tohoto zlatavého moku. Můžete si dát pár skleniček i vy. Blahodárný účinek má především svrchně kvašené pivo, neboli IPA. Fytoestrogeny pomohou i ženám, zvyšují totiž libido, vyrovnávají hormonální hladinu a dodávají chuť na sex.

  • Tmavé je také dobré


    Autor: shutterstock
    Pokud máte doma milovníka černého piva, máte štěstí. Obsahuje totiž vyšší hladinu železa, a to má opět skvělý účinek na jeho mužnou zbraň. Zvýšený příjem železa opět rozproudí krevní tok, a pomůže tak vašemu milému dosáhnout mnohem pevnější erekce, takže si to opravdu užijete.

    Podívejte se, podle čeho si muži vybírají milenky:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Podle čeho si muži vybírají sexuální partnerku • VIDEO: Adam Balažovič

  • Kolik už je příliš?


    Autor: shutterstock
    Jak už jsem zmiňovala, množství vypitých piv pro lepší sex je limitováno. Pokud přesáhnete určitou hranici, mají piva opačný účinek, tedy ospalost a s tím související ztrátu chuti na sex a neschopnost erekce. Přílišný počet vypitých piv je samozřejmě individuální, studie podložené výzkumy ovšem doporučují dvě až tři piva – nejlépe svrchně kvašená nebo tmavá – denně.

Diskuse ke článku
.