Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pivo s příchutí vaginy! Může chutnat stejně jako ta vaše

  • Video se připravuje ...
    1. dubna 2016 | 06:00

    Žena snů, která muže láká svou smyslností, šarmem a vášní. Objekt touhy. To je přesně ten typ múzy, na který láká nová reklama na pivo s příchutí vaginy. Autoři nápadu zatím shánějí peníze na to, aby pivo mohli skutečně uvařit. Vůně ženy, její chuť a celá její esence se podle nich zhmotní a uzavře v lahvi s pivem. Původní receptura je vyrobena z bakterií z vaginy české modelky Alexandry Brendlové.

  • Co je to Yoni?

    Autor: profimedia
    Tajemství tohoto piva, které slibuje mužům, že z jeho chuti budou mít takový požitek, jako by byli na rande s femme fatale, se ukrývá právě v ženské vagině. Yoni, jak se pivo jmenuje, to samo o sobě znamená v překladu vagina. Nejmodernější technologie dovoluje oddělit, prozkoumat a připravit laktobakterii z vaginy ženy. „Tato bakterie potom přenese ty nejúžasnější ženské vlastnosti, jakými jsou grácie, osobní kouzlo, přitažlivost a ženský instinkt do piva, které tím promění v tanec s andělem,“ hlásá reklama.

  • Kde ho dostat?

    Autor: shutterstock
    Tento projekt je zatím v rukou potenciálních zákazníků, kteří se v crowdfundingové kampani rozhodnou myšlenku podpořit. Jedna lahev piva vás vyjde na třicet devět eur. Nejvíce dbají autoři projektu na to, aby vše bylo zdravotně nezávadné a oddělily se opravdu pouze vhodné bakterie. Finální produkt je podroben důkladným analýzám a absolutní zdravotní nezávadnost je garantována.

  • Chcete svou vlastní příchuť?

    Autor: Shutterstock.com
    Pokud nechcete, aby váš přítel pil pivo s příchutí vaginy cizí ženy, můžete mu nechat vyrobit pivo s příchutí vaší vlastní. Výrobci se ještě přesně nezmiňují o tom, jak přesně probíhá proces odběru pro výrobu unikátního piva s vašimi bakteriemi, ale pokud máte zájem, stačí pouhých deset tisíc eur a šedesát lahví piva je vašich. 

Klíčová slova:  vagína, pivo, příchuť, sex, bakterie, výroba, projekt, yoni
Diskuse ke článku
.