Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak přivést ženu k orgasmu? Víme to!

18. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Ženský orgasmus je zdrojem slasti, ale často také problémů! To, zda žena dosáhne, či nedosáhne při sexu orgasmu, má vliv na partnerský život a často problémy v této oblasti vedou k hádkám či rozchodu.

Některé ženy dosahují orgasmu jak na běžícím páse, jiné se ho nedočkají za celý život. Nejvíce žen se nachází někde mezi tím. S některým partnerem dosáhne žena orgasmu snadno, s jiným méně často a s některým vůbec. A to je pak často zdrojem vážných partnerských problémů a konfliktů, které v nejhorším případě končí až rozchodem.

Co brání ženám dosáhnout orgasmu?

To je velmi složitá otázka. Faktorů může být velmi mnoho. Záleží na věku, partnerovi, fyzickém a psychickém rozpoložení, životním cyklu a mnoha dalších faktorech.

Nicméně můžeme definovat základní problémy, které brání ženám dosáhnout orgasmu, a podíváme se, jaké přípravky nám v dnešní moderní době v této otázce mohou výrazně pomoci.

Autor: Fotky - Foto.cz

Nedostatečné zvlhčení a malá citlivost pohlavních orgánů

Jedním z častých problémů je, když žena není dostatečně zvlhčená nebo má malou citlivost pohlavních orgánů. Existují speciální lubrikační gely a intimní spreje, které díky aktivním přírodním látkám, v nich obsažených, razantně zvyšují citlivost vagíny při pohlavním styku, a tím výrazně napomáhají dosažení orgasmu, zajištují také ideální zvlhčení a kluzkost.


Nedávno přišla na trh unikátní řada intimní kosmetiky LovelyLovers, která nabízí mimo jiné lubrikační gel nebo intimní sprej LibidoUP pro snazší dosažení orgasmu.

Autor: Prodokonalouzenu.cz

 

Nedostatečná velikost partnerova penisu!

Dalším důvodem, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu, může být nedostatečná velikost partnerova penisu. Například když jsou ženy zvyklé na větší velikost údu u předchozího partnera nebo jejich vagina po porodu není již tak pevná a těsná. Pro tyto ženy se vyvíjejí lubrikační gely a spreje, které pomůžou zúžit a zpevnit vaginu.


Unikátní lubrikační gel nebo intimní sprej TightUP od LovelyLovers slouží k zúžení vaginy a optimálnímu zvlhčení, díky čemuž zintenzivňuje prožitek, a usnadňuje tak dosažení orgasmu.

Autor: Prodokonalouzenu.cz

 

Snížené libido, únava nebo projevy spojené s přechodem

Tyto důvody patří k těm nejčastějším příčinám, proč ženy nemohou dosáhnout orgasmu. Je to způsobeno dnešním náročným životním tempem, stresem a vypětím. Často se tyto projevy vyskytují v přechodu, kdy se k nim přidávají další, jako jsou bolesti hlavy, snížená chuť k sexu a jiné.
V tomto případě je vhodné sáhnout po nějakém kvalitním doplňku stravy, který pomáhá řešit tyto problémy, například po produktu Femm Passion libido caps. Obsahuje látky s kladným vlivem na sexualitu, fyzické a psychické zdraví, vitalitu, plodnost (díky mace), sexuální zdraví, duševní pohodu, stres (díky Turnera diffusa), menopauzální komfort – hormonální rovnováha (díky Muira puama, Trifolium pratense) a mnoho dalších věcí.


Nyní máte možnost vyzkoušet tento jedinečný produkt Femm Passion libido caps. se slevou 10 % při zadání slevového kódu: PROMO v tomto e-shopu.

Autor: Prodokonalouzenu.cz

 

Mohlo by vás také zajímat:

Zvětšení a zpevnění poprsí bez plastické operace.