Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Branky, body, kokoti: Pozor na hustý chlapy a holky, co můžou za 2. světovou

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Přicházejí hustí chlapi a holky, co můžou za druhou světovou
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
16. srpna 2018 | 16:00

Někdy je to fakt těžké rozhodování, komu toho prasáka týdne udělit. Je horší člověk, který za drahý prachy probouzí v mužích divoké zvíře, nebo mudrlant z SPD, který si myslí, že za všechny katastrofy dvacátého století mohou ženy? 

Víte, co dělají dnešní feministky? Škodí ženám. Tohle si myslí bývalá miss a nynější bojovnice za práva žen Dominika Hužvárová, a tak jsme nemohly jinak: šup s ní do nového vydání našeho pořadu Branky, body, kokoti. Každopádně není sama, do koho jsme se tenhle týden opřely! Dejte si nejteplejší zpravodajskou relaci roku! 

Podpořte náš pořad v hlasování o Křišťálovou lupu. Do prvních tří kategorií bychom se asi vešli, ovšem nominace za Original Video by potěšila tuplem!

Nominovat můžete zde.

Během dosavadních dvanácti ročníků se do užšího výběru osobností českého internetu dostalo 65 jmen – a z toho jen 8 byly ženy. Takže každý hlas na síti se hodí!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají. 

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...