Čtvrtek 16. května 2024
Svátek slaví Přemysl, zítra Aneta
Polojasno 23°C

Velký numeroskop: Co vás čeká v lednu?

Fotografie
8. ledna 2010 | 05:00

Na co se můžete těšit v tomto měsíci? Své životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2. 3. 1980, bude mít životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23=2+3=5).


1
Bláznivý leden bude pro vás takřka celý ve znamení novoročních oslav. Všude kolem sebe uvidíte dokonalý zmatek, dobrodružství a příležitost k zábavě. Z tohoto důvodu se asi v práci moc nepřetrhnete, ale zato si leden parádně užijete. Změny, které přinese, uvítáte s otevřenou náručí a s pocitem, že se pořád něco děje. Žádné starosti si nebudete připouštět a stanete se tak oporou pro partnera i své okolí, které bude potřebovat povzbudit. Ne všem se totiž bude zamlouvat to, co se děje jak ve světě, tak i přímo kolem vás.

2 Zaskočí vás citové záležitosti, a to s takovou intenzitou, že se jen stěží soustředíte na cokoliv jiného. Vše odstartovala silvestrovská noc a následné oslavy příchodu nového roku, takže pokud jste se v této době s někým seznámila, budete tím žít i v průběhu ledna a možná i následujících měsíců. Snadněji otěhotníte, celkově je tento měsíc zaměřený na děti, rodinu a partnerství. I v dlouhotrvajících vztazích zažijete více porozumění a citovosti - můžete snáze urovnat spory a problémy. V pracovní oblasti možná dostanete tip na lepší uplatnění.

3
I když to bude tentokrát obtížnější, nenechávejte se vyvést z míry tím, co se děje ve světě. Je to jediný způsob, jak předejdete depresím. Podstatné pro vás bude zabývat se péčí o vlastní duši, urovnat si myšlenky a zůstat svá. Máte před sebou rok, který bude bohatý na city, a proto musíte najít vnitřní sílu a sebejistotu, abyste neopakovala stejné chyby z minulosti. K tomu je právě leden ideální. Zbavte se tedy všech pochybností, předsudků a deprimujících vztahů - přijdou lepší časy.

4 Leden vám bude svým tempem velmi vyhovovat. Bude významný jak z pracovního, tak i z finančního a společenského hlediska. Konečně se vám zúročí vaše tvrdá dřina, a i když se zřejmě nezastavíte, budete mít pocit, že to všechno má smysl. Jediné, co se vám může trochu vymykat z rukou, budou vaše vztahy. Nejenom proto, že vám na ně nezbude moc času, ale také proto, že vám můžou přinést určité starosti. Zdravotně byste se měla cítit lépe než v předchozím období, takže se můžete bez obav věnovat sportu a zimním radovánkám.

5 S příchodem nového roku jste nezvykle zvážněla a uvědomila si mnoho souvislostí v životě. Leden pro vás bude náročné, ale na druhé straně užitečné období. Pokud jste tak neučinila už v závěru loňského roku, vymaníte se konečně ze starých závazků a starostí, abyste už od února mohla nabrat dech a vrhnout se do víru života. Proto si svou energii v lednu šetřete, snažte se zregenerovat své síly, a to jak ty fyzické, tak i psychické. Vyhledávejte klid, odpočívejte, relaxujte... Brzy zjistíte, že se vám to náramně hodí.

6
Po velkolepých a vydařených novoročních oslavách si budete v průběhu celého ledna připadat, že už máte to nejtěžší za sebou. Ale jak v následujících dnech zjistíte, bude to jenom proto, že vám „dovolí“ získat čas a energii k tomu, abyste potom vše zvládla lépe. Snažte se proto vyřídit co nejvíce neodkladných osobních záležitostí právě tento měsíc. Zvedne se vám nálada i sebevědomí, fyzicky pocítíte více energie. Možná se ale budete častěji cítit osamělá, což vás může silně zneklidňovat.

7 Stojíte na prahu nové etapy svého života a hned v lednu se to bude týkat vašich citů a vztahů. První měsíc vám přinese nová seznámení, nové lásky, díky kterým možná opustíte staré svazky, abyste zkusila své štěstí a nenaplněné touhy. Snad ještě více než osobního života se to dotkne vašich pracovních vztahů, kde budete mít opravdu vynikající příležitosti. Všechna spojení, která nyní navážete, vám můžou výrazně usnadnit cestu za kariérou a uplatněním všech schopností. Díky své silné intuici se vyhnete případným omylům.

8 S novoročními oslavami se vám zvedla chuť do života a touha zaměřit se více na zábavu. Dá se tedy říct, že z oslav nevyjdete prakticky celý leden. A věřte, že vám to jenom prospěje. Zaměřte se na příjemnější stránky života. V kariéře vám nyní nic neuteče, máte totiž dobře „našlápnuto“ směrem k úspěchu, takže se můžete více uvolnit a vychutnávat dary života. Je to také ideální čas ke studiu cizích jazyků, které budete nutně potřebovat v osobním životě i v práci. Pokud jde o vaše vztahy, těšte se na příjemná setkání.

9 Hned v první polovině ledna se připravte na to, že budete zavalená nedořešenými resty z loňského roku, takže se budete muset rychle vzpamatovat a pustit se do práce. Pokud vše zvládnete během ledna, budete si pak moct v následujících měsících oddechnout.
Potrápit vás můžou nějaké zdravotní potíže - nejspíše s dýchací soustavou a různé virové nákazy. Proto bude důležité, abyste nic nepodcenila a v případě potíží se snažila vše vyležet. Vyhýbejte se také přelidněným místům.

Autor: Anna Bella Hýblová