Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Detoxikace těla: Jaké má pozitivní účinky?

14. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste unavená, nechce se Vám ráno z postele po celé noci nekvalitního spánku, je Vám těžko, po každém jídle máte pocit nafouknutí a ubývá Vám energie. Vaše imunita pokulhává a s tím se mohou objevit kožní nedokonalosti, bolest hlavy nebo dokonce různé alergie. To jsou typické známky toho, že Vaše tělo potřebuje očistu. Ale proč vlastně detox a proč o něm všichni mluví?

Jak už bývá zvykem, s příchodem zimy ubývá chuť k pohybu ale roste chuť k jídlu. Zimní měsíce vzbuzují ke konzumaci tučných či sladkých jídel, které ale mohou stát za vznikem agresivních volných radikálů při metabolických procesech v našem těle. Na procházce se můžeme setkat s mnoha škodlivými látkami, které v sobě chladný zimní vzduch nese, a tak se raději držíme doma za obrazovkou.

Různé nepříjemnosti jako bolesti hlavy raději řešíme pomocí prášků, které nám na moment uleví od bolesti ale zatíží právě naše detoxikační orgány, které jsou nenahraditelné - ledviny, játra a střeva. Správná funkce detoxikačních orgánů nás chrání před vážnými chorobami, mezi které patří i rakovina. Abychom se vyhnuli překyselení tkání a vzniku nepříjemných zánětů a nemocí, měli bychom pomoci našim detoxikačním orgánům a ulevit jim přírodní detoxikací.

Pokud jste v posledních měsících prodělali infekční onemocnění či jste byli nakaženi Covidem, měli byste vážně uvažovat o detoxikaci orgánů. Takováto onemocnění jsou pro náš organismus velmi náročná a provází je dlouhý proces likvidace odumřelých buněk, zbytků virů a bakterií v našem těle.

Ačkoli zní tyto procesy poměrně děsivě, snadnou přírodní cestou můžeme našemu tělu pomoci zvládnout je s přehledem. 

Nejúčinnějšími přírodními složkami pro správnou detoxikaci jsou silymarin a kurkumin.

Silymarin

Získává se z ostropestřce mariánského. Tato zázračná složka chrání a regeneruje játra - nenahraditelný orgán pro správnou detoxikaci. Díky silymarinu dokáží naše játra lépe stabilizovat buněčné membrány, produkovat žluč a důležité bílkoviny a také ukládat vitamíny.

Silymarin také stabilizuje zpracování cukrů, tuků a bílkovin, napomáhá zbavování škodlivých toxinů v krvi, má protivirové účinky a pomáhá odolnosti vůči toxickým látkám, které do našeho těla dostáváme například v podobě alkoholu. Silymarin také dokáže zvýšit odolnost vůči některým druhům rakoviny.

Autor: MOVit Energy

Kurkumin

Ačkoliv připomíná názvem známé koření kurkuma, získává se extrakcí z oddenku tohoto koření. V kurkumě je kurkumin obsažen pouze 2-3%. Abychom tedy pocítili blahodárné účinky kurkuminu, které mají doplňky stravy s jeho obsahem, museli bychom sníst alespoň 10 polévkových lžic koření kurkuma za den.

Autor: MOVit Energy

Kombinace s extraktem z černého pepře zvyšuje vstřebatelnost kurkuminu až o 2000%. Hlavními vlastnostmi této složky jsou antioxidační a protizánětlivé účinky. Mnoho studií dokazuje, že kurkumin má velkou naději v boji a prevenci proti celé řadě nemocí, mezi které patří i některé druhy rakoviny. Kurkumin je také vhodnou variantou v pomoci proti neurodegenerativním nemocem, tedy Alzheimerovou chorobou, Parkinsonovou nemocí nebo roztroušenou sklerózou.

Autor: MOVit Energy

Pomozte svému tělu s detoxikací a dopřejte si účinnou a pohodlnou očistu s MOVit Mega Detox Ostropestřec + Kurkumin FORTE, 60 kapslí - prémiovým doplňkem stravy obsahujícím všechny výše zmíněné účinné látky blahodárné pro Vaše zdraví.

Autor: MOVit Energy

Více informací o produktu na www.megadetox.cz nebo www.movitenergy.cz