Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drsná hádka ve Výměně manželek! Znechucení z nepořádku a ostrá kritika

13. dubna 2022 | 21:50

Po hvězdné Výměně manželek se pořad vrací do běžných kolejí. A nebude to už tak růžové. Na jedné straně je rodina s pořádkumilovným otcem a na druhé straně je rodina, v níž si tatínek tak úplně nestojí za svými názory. Kvůli čemu vzniknou konflikty a kdo bude mít splíny?

Prvními účastníky po Janu Bendigovi jsou Martina a Martin s malým osmiměsíčním synkem Martínkem ze středočeského Kladna. Martina je na mateřské dovolené a její partner je pořádkumilovný pedant. Její strach z výměny tudíž tkví jen v tom, aby se její manžel neprojevil příliš výbušně a jako puntičkář.

Druhá rodina žije se dvěma dětmi v Příbrami v pronajatém bytě, kde je jediným pracujícím členem domácnosti tatínek – taktéž Martin.

Po příjezdu do nové domácnosti v Příbrami byla Martina z Kladna lehce v šoku z popelníku, který našla na jídelním stole. Zarazilo ji, že rodina kouří i v přítomnosti svých malých dcer. V manuálu ji také zaskočilo, že výběr toho, co se bude vařit, se řídí malými dcerami.

Video se připravuje ...
Výměna manželek: Neumí vařit! • VIDEO: TV Nova

Na druhé straně byla Jiřina z Příbrami překvapena moderním vybavením bytu a novému domovu neměla co vytknout. Po přečtení manuálu s úkoly byla trochu vystrašená z popisu nového manžela, když se dozvěděla, že se jedná o pedanta.

Setkání Martiny s novým partnerem v Příbrami proběhlo bez problémů. Malé děti přinesly nové mamince dokonce kytičku na přivítání. I tak ale byla Martina nemile překvapena z plných košů na špinavé prádlo, a to nebyl jediný nedostatek.

V Kladně si hned na startu Jiřina s Martinem vyjednala kouření na balkoně, a tak byla spokojená a usoudila, že je její nová polovička sympatická a bezproblémová.

Na druhé straně už první den po příjezdu Martina vystopovala několik dalších nedostatků v nové domácnosti. Sama byla znechucená z neuklizené kuchyně, a tak si neváhala postěžovat na kamery. Podle ní totiž Jiřina úklid velmi podceňuje a uvedené informace v manuálu neodpovídají realitě. I tatínek Martin si všimnul, že s novou manželkou je vše hned umyté a uklizené, což jeho žena občas zanedbává. Upřímný nebyl jen na kamery, ale i k nové manželce, které přiznal, že si myslí, že jeho manželka úklid poněkud fláká.

Martin po pár dnech dokonce i přiznal, že ho mrzí, že kvůli jeho náročné práci mu dětství dcer protéká mezi prsty.

V rámci změny „teď tady velím já“ si Martina na tatínka přichystala vstupenky na rybářský ples a zároveň si také přála, aby místo oprav v bytě spíše strávil více času se svými dětmi. V Kladně si Jiřina přála poznat Kladno a také vyrazit na nějaký společný výlet.

Půlka výměny s sebou přinesla i určitou dávku splínů. Martinu v Příbrami dojalo, když jí její manžel poslal kurýrem puget růží a vzkaz, že se jemu a jejich společnému synovi stýská. Hned další den nato vyrazila mladá Martina s Martinem na ples. Její nový manžel se tak po několika letech opět dostal do společnosti, což si moc užil.

Ani Jiřinin skutečný manžel nenechal věc náhodě a své Jiřině poslal "na Kladno" květiny a bonboniéru v den jejích jmenin. Jiřinu to rozplakalo, protože ji to ujistilo v tom, že o ni má její manžel ještě zájem.

Přestože Martin v Příbrami dal mladé Martině za pravdu, co se týče špatného úklidu své ženy, za pár dní úplně otočil. A začal na novou ženu nasazovat. Kontroloval každý její krok, což spustilo velkou hádku, která se neobešla bez křiku. Martin začal svou skutečnou manželku obhajovat a tvrdit, že na své holky nedá dopustit. Martina si dokonce musela jít zakouřit, protože s novým tatínkem nevydržela být v jedné místnosti. Nakročeno k další hádce měli v Příbrami hned den poté, ale situace se nakonec uklidnila.

Shledání po deseti dnech bylo plné lásky a radosti. Mezi osmi očima už to ale tak milé nebylo. Martina si nebrala servítky a Jiřině vyčinila "za bordel v kuchyni" a za to, že s dětmi nechodí o všední dny vůbec ven. Došlo i na debatu ohledně práce, kdy Martina na Jiřinu vytáhla informace o úřadu práce se seznamem volných pozic ve Středočeském kraji.

Návrat do domovů se neobešel bez slz štěstí a ujištění se, že se v rodinách téměř nic zásadního měnit nebude. A jaké dvě rodiny nás čekají příště?

Autor: REDAKCE