Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Jan Bendig ve Výměně manželek! Komu natáčení otevřelo oči a kdo nakonec plakal?

6. dubna 2022 | 21:50

Výměna manželek, oblíbená reality show, běží na obrazovkách ve vysílání TV Nova už pěknou řádku let. Bývá zvykem, že se maminka od rodiny vymění za jinou maminku. Jak to ale vypadá, když místo nové maminky přijede do rodiny mladý muž, a ještě ke všemu známá celebrita? Je to tak! Jan Bendig a jeho partner zaexperimentovali, přihlásili se do pořadu Výměna manželek. Jak mu to půjde v rodině hned s několika dětmi?

Po osmiletém vztahu téměř bez hádek a krizí se mladý zpěvák Honza Bendig přihlásil se svým partnerem a zároveň manažerem Lukášem do Výměny manželek. Společně si chtěli vyzkoušet, jaké to je. Zároveň ale také chtěli, aby diváci viděli, že gayové žijí zcela běžný, jim známý život a že se nijak zvlášť neliší od ostatních.

Honza se dostal do pětičlenné romské rodiny v Žatci, kde je hlavou rodiny tatínek Štefan. Se svou manželkou Růženou tvoří pár už více než třicet let. Rodina je ale ve skutečnosti mnohem větší, protože k ní pravidelně dochází ještě vnoučata nejstarší dcery. Rodina je zvyklá mít doma pěkně veselo a pořád se u ní něco děje.

Video se připravuje ...
Výměna manželek: Zpěvák Jan Bendig by klidně bral devět dětí! • VIDEO: TV Nova

Hned při prvním setkání Honza novou rodinu pořádně překvapil! Z mladého zpěváka byla rodina nadšená. Honza rychle poznal, že hlavou rodiny je přísný tatínek. Už v manuálu se totiž dočetl, že maminka Růžena je zodpovědná za domácnost a úklid jako takový a že tatínek si na to potrpí.

Pohoda bez dětí i pořádný kolotoč

Na druhé straně se Růžena zabydlela celkem rychle. Ubyla jí totiž starost o děti a na starosti měla jen tři pejsky. Náplní dne byl především denní úklid domku. Její nový "manžel" Lukáš se ale snažil pobyt Růženě zpříjemnit. Hned v prvních dnech ji vzal ke kadeřníkovi, který ji zkrášlil. A dokonce jí nabídl nákupy, aby na víkendovou oslavu s přáteli byla upravená a cítila se jako znovuzrozená. Mezi zážitky byl ale i oběd s krásnou zpěvačkou Monikou Bagárovou, ze které byla Růžena úplně paf. Mimo to se Lukáš snažil Růženě rozšířit obzory i tak, že vzal svou novou "manželku" do gay baru.

Pobyt v nových rodinách probíhal od začátku v podstatě bez problémů. Honza měl sice nabitý program a musel se pěkně otáčet, nicméně přestože Honza si musel zvyknout na nový režim, byl nový "manžel" po většinu času spokojený. Občas sice měl pár výtek k úklidu nebo tehdy, když mu děti snědly polévku, na kterou se těšil, ale i to se obešlo bez hádek. Na druhé straně si Růžena užila zábavu s novými přáteli, a dokonce se účastnila jakési domácí travesti show, kde sama byla součástí vystoupení.

V rámci změny Teď tady velím já si Růžena poručila, že chce jít na houby, a také novému partnerovi zajistila kondiční jízdy, aby se do budoucna nebál řídit. V druhé rodině si Honza přál, aby si dva synové vyzkoušeli roli maminky. Ta je totiž podle něj hodně přetěžována. A tak každý den si jeden z nich vyzkoušel roli Růženy. Synové nakonec přiznali, že by své mamince opravdu měli doma více pomáhat, a přislíbili, že tomu tak bude. Dále si mladý zpěvák poručil výlet do Prahy s celou rodinou. A tak se rodina vydala na plavbu po Vltavě, kde Honza připravil pro celou svou novou rodinu občerstvení. Tatínek byl dokonce tak nadšený, že řekl, že tenhle víkend zorganizuje i pro svou manželku, až se vrátí z desetidenního pobytu.

I nových úkolů se obě rodiny zhostily bravurně. I Honzův den s nejmladší dcerou Cindy proběhl velmi příjemně. Nechala si udělat nové nehty a ani jí za to nevyhuboval tatínek. Na druhé straně si Růžena skutečně zašla s Lukášem na houby, a i když žádné nenašli, tak strávili příjemný den spolu v přírodě. Dokonce i kondiční jízdy zvládl Lukáš na jedničku.

Po deseti dnech se rodiny velmi dojemně rozloučily, a Honza Bendig se dokonce rozplakal, když přiznal, že nečekal, že loučení bude tak těžké. Všichni členové obou rodin nakonec uznali, že jsou rádi, že se experimentu účastnili, a doporučili by to i ostatním.

Autor: REDAKCE