Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šetrná žehlička na vlasy Creativity Infrared – vlasy narovná i natočí

21. prosince 2016 | 16:14
Prezentace klienta |

Představte si, že byste během pár minut mohla vytvořit dokonale hladký účes nebo perfektní vlny, a to jen pomocí jednoho nástroje. Ten by byl navíc šetrný k vašim vlasům, které by zůstávaly lesklé a hedvábné. Představujeme žehličku na vlasy Creativity, díky které se tato představa stane skutečností. 

Italská značka Bellissima přichází s revolučním produktem – žehličkou na vlasy Creativity Infrared B8 100, která vám vlasy nejen narovná, ale zároveň s ní můžete vytvořit i vlny, podle toho, jakou máte zrovna náladu. Ušetříte tak místo i peníze. Žehlička na vlasy Creativity je navíc velmi jednoduchá na ovládání a tvorba účesu vám zabere jen několik minut.

Autor: TENACTA GROUP S.P.A

Perfektní účes a hedvábné vlasy

Žehlička na vlasy, která by vytvořila dokonalý účes a zároveň brala ohled na vaše vlasy, je takový malý zázrak. Žehlička na vlasy Creativity od Bellissimy využívá infračervené technologie pro hluboké a delikátní působení na vlasy s dvojím účinkem vyhřívaných desek, která výrazně podpoří finální efekt hairstylingu a zároveň je jemná k vlasům, takže nemusíte dělat kompromisy. Inovativní potažení vyhřívaných desek z keramiky a keratinu zajišťuje okamžitou vitalitu a zejména ochranu pro hedvábné, lesklé a pružné vlasy.

Jedinečná díky svému designu a ovládání

Žehlička na vlasy Creativity od Bellissimy je jedinečná zejména svým designem. Special Round Design umožňuje jak perfektní narovnání vlasů a vytvoření dokonale hladkého účesu, tak vytvoření definovaných vlnitých kadeří. Soustředit se přitom můžete čistě na tvorbu hairstylingu, protože ovládání této žehličky na vlasy je velmi jednoduché. Sama si můžete vybrat teplotu mezi 130°-220°C, kterou uvidíte po celou dobu žehlení na LCD displeji a můžete ji dokonce uzamknout, takže se vám během žehlení nestane, že teplotu omylem snížíte, jako tomu bývá u jiných žehliček. Žehlička Creativity je navíc obohacena o Quick Heating System a připravena k použití během několika sekund.

Dokonale hladký účes nebo kadeře?

Žehlička Creativity se používá na vysušené a rozčesané vlasy, které rozdělíte do sekcí. Pokud chcete vytvořit dokonale hladký a rovný účes, stačí, když žehličku zapnete, zvolíte si vámi požadovanou teplotu, vložíte pramínek vlasů mezi vyhřívané desky a směrem shora dolů žehličku po vlasech stáhnete. Nemusíte přitom nijak tlačit, pro perfektní narovnání je zapotřebí jen minimálního tlaku. Pramínek po pramínku vlasy narovnejte a získáte kýžený efekt. Pro definované vlny stačí pramínek vlasů vložit mezi vyhřívané desky, žehličku otočit o 180° a pomalu směrem shora dolů po vlasech stáhnout až do úplného uvolnění vlny. Opakujte pramínek po pramínku a docílíte perfektně definovaných kadeří. Pokud dáváte přednost volnějším vlnám, můžete nechat kadeře vystydnout a poté je lehce pročesat prsty.

Autor: TENACTA GROUP S.P.A

Připravená za pár minut

Všechny známe ten pocit, když na nás partner netrpělivě čeká ve dveřích, zatímco my z koupelny voláme „už jenom pár minut“. Je jedno jestli jdete na rande, významnou večeři nebo třeba jen na procházku, tak či onak vašeho partnera určitě překvapíte, když po pár minutách z koupelny opravdu vyjdete a navíc s perfektním účesem. A dobrá nálada může být vaším společníkem po celý večer.