Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vzrušení z mlhy, ze štípání hmyzem, ze sání z nosu: I takový může být sex!

  • Každého vzrušuje něco jiného.
    24. listopadu 2014 | 14:00

    Každého vzrušuje něco jiného. Někoho malá prsa, jiného velký zadek a dalšího třeba latexové oblečky. Ale najdou se i jedinci, které vzruší jen mlha, jeskyně nebo mravenčí štípnutí. Tady jsou některé z nejbizarnějších sexuálních fetišů, na které jste nikdy ani nepomysleli.

  • Xylofilie - sexuální vzrušení ze dřeva

    Dendrofilie je úchylka, při které je člověk sexuálně přitahován stromy či keři.
    Autor: shutterstock.com
    Jde o nutkavou sexuální představu, při níž strom (případně keř) zaujímá jako milostný objekt místo člověka. Jinak též xerxésismus podle perského krále Xerxése (asi 519 - 465 př. Kr.). Ten totiž miloval lýdijský platan, se kterým se obřadně oženil.
  • Climacofilie - sexuální vzrušení z pádu ze schodů

    Škádlení v posteli
    Autor: profimedia.cz
    Tahle úchylka je z našeho seznamu asi ta "nejnormálnější". Nejde ale jen tak o nějaké šimrání na chodidle. Fajnšmekři zacházejí až tak daleko, že se nechají svázat a pak je lechtá třeba i několik lidí najednou až do doby, než dosáhnou orgasmu.
  • Psychrofilie - sexuální vzrušení z chladu a mrazu

    Rozlučte se se sluncem. Polojasných dnů bude v listopadu pomálu
    Autor: profimedia.cz
    Může se to zdát jako velmi podivný fetiš, ale zamyslete se nad tím. Nevzbuzuje i ve vás mlha či opar nevysvětlitelné vzrušení?
  • Nasolingus - sexuální vzrušení ze sání nosních dírek při sexu

    Nakloňte hlavu vlevo a... lebka je tady!
    Autor: flickeflu.com
    Opravdu existují lidé, které dokáže vzrušit pohled na jeskyni. A někteří to možná šikovně maskují za své povolání či koníček. Říkají si speleologové... 
  • Actirasty - sexuální přitažlivost ke slunečním paprskům

    Většina z těch, kteří mají malou vadu řeči a zadrhávají, je přesvědčena o tom, že nemá šanci u druhého pohlaví. Když ale narazí na psellismofilika, mají vyhráno. Stanou se pro něj doslova modlou.
  • Dendrofilie - sexuální přitažlivost ke stromům

    Většina z nás, když zjistí, že má díru v kapse u džín, rychle vezme jehlu a niť. Ale sacofricosik je nadšený. Může do ní totiž strčit ruku a masturbovat na veřejnosti, což mu přináší nepopsatelné vzrušení.
  • Knismolagnie - sexuální vzrušení z lechtání

    Někoho zase vzruší jen představa, že pojídá některé části lidského těla. Někdy dokonce i svého vlastního. Inu, proti gustu....
  • Nebulofilie - sexuální vzrušení z mlhy

    Běžní jedinci se při sexu v přírodě neobejdou bez repelentu. Najdou se ale i lidé, kteří se při něm naopak nechávají dát na jejich genitálie třeba mravence a užívají si jejich kousnutí. Palčivá bolest je součástí předehry.
  • Chasmofilie - sexuální vzrušení z jeskyní a údolí

    Tahle úchylka může být velmi nebezpečná, protože lidé, kteří jí trpí sexuálně vzrušuje to, že sledují katastrofy, jako jsou požáry nebo dopravní nehody.

Klíčová slova:  bizarní, úchylka, úchylky, sex, sexuální objekty
Diskuse ke článku
.