Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dokonalá sexuální pomůcka: Tyhle panny vypadají jako živé! Dali byste si říct?

21. dubna 2015 | 15:10

Jsou krásné, mají dokonalou postavu, obrovská ňadra, zbytečně nemluví a máte jistotu, že vám hned tak nezahnou. Řeč je o pannách z plastu, kterým nechybí nic z toho, co muž potřebuje. Není tedy divu, že v čínských sex shopech jdou tyhle krásky doslova na dračku.

A i když se svými tělesnými proporcemi podobají spíše erotické představě neukojeného čtrnáctiletého chlapce než skutečné ženě z masa a kostí, v Číně jsou mezi muži čím dál tím žádanější.

A to i přes to, že umělohmotná kráska vyjde v přepočtu na 70 000 korun. Počáteční investice je sice relativně vysoká, ale uvědomte si, že tahle žena po vás nebude chtít každý den peníze na nové hadříky, nebude toužit po nových střevíčkách, parfému ani kabelce od prestižního módního návrháře.

Jediné, co potřebuje, je paruka. Panny se totiž prodávají "plešaté". Je tak na každém zákazníkovi, zda si přeje, aby ho doma v posteli čekala blondýna, zrzka, brunetka či černovláska. Popřípadě každý den jiná žena. Stačí jen vyměnit paruku.

Panny jsou podle výrobce prý skutečně příjemné na dotyk. Mají sametově hebkou "pokožku", libovolně nastavitelné ruce, nohy, hlavu i pohlavní orgány. Vyrobeny jsou z termoplastického elastomeru, který je měkčí než silikon.

Co na ně říkáte vy? Chtěli byste jednu domů?

Tahle panna ničím nepřipomíná ty odpudivé nafukovací příšerky ze sex shopů.
Autor: AFP

Autor: red