Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muži, po kterých doslova šílíme! A nikdy je nebudeme mít

  • Lamači našich srdcí - filmové a seriálové postavy, které bezmezně milujeme!
    6. prosince 2013 | 14:30

    Tito pánové už nám připravili několik bezesných nocí. Čím? Jsou prostě dokonalí, krásní, problematičtí a hlavně - nikdy nemůžou být naši. Jsou totiž vymyšlení. Jaké seriálové a filmové postavy budeme už navždy milovat?

  • Pan Božský - Sex ve městě

    Pan Božský
    Autor: Profimedia.cz
    Znaly jsme se s ním už od prvního dílu, kde pronesl k Carrie tu památnou větu "Abso-fucking-lutely" a dokonce odmítl Samanthinu nabídku k nezávaznému sexu. A právě od tohoto okamžiku jsme ho i milovaly. Celých osm sérií a dva celovečerní filmy k tomu.

    Čím nás tak uchvacuje? Je krásný, úspěšný, starší, velmi mužný, trochu nevyrovnaný a přesto stále klidný a zatraceně nedostupný. Když se na to podíváme racionálně, žádná z nás by ve skutečnosti zato nejistou partii nechtěla, ale do pana Božského se dal projektovat kterýkoliv z našich osudových a zpackaných vztahů. Těžko můžeme čekat něco méně od postavy, které se přezdívá božský.

  • Christian Grey - Padesát odstínů šedi

    Christian grey
    Autor: shutterstock.com
    Pohádka o tom, kterak se děťátko alkoholičky dostalo ze spárů agresivního otčíma k zazobané adoptivní rodině a stalo se nejúspěšnějším mužem planety do třiceti let, už by sama o sobě stačila. Christianovi to však zanechalo trvalé šrámy na duši a sexualitě a zbabrané dětství si byl zvyklá kompenzovat ve své "herně", ponižováním pár submisivních milenek.

    Jenomže pak potkal slečnu Steelovou a velmi prapodivným způsobem se zamiloval. a na jejím místě touží být statisíce žen po celém světě. Není sice úplně jasné proč, protože, upřímně, Christian je kontrolou posedlý manipulativní zvrhlík, ale zřejmě v tom hrají svou roli vzhled, peníze a nutkavá potřeba nás žen, spasit rozbité muže.

  • Dylan McKay - Beverly Hills 90210

    Dylan McKay
    Autor: ČTK
    Je až s podivem, že od tolika žen slyšíte, že chtějí hlavně hodného muže, když ve skutečnosti pořád propadáme kouzlu rebelů bez příčiny. Dylan byl dalším ze zástupců "rozbitých" stvoření, které jsme zoufale potřebovali spasit právě my (a Brenda).

    Milionářský synek, na kterého rodiče kašlou a on se musí (za jejich peníze) sám protloukat drsným světem Beverly Hills už od střední školy, je postava, do které se nelze zamilovat. Obzvlášť, když mu tvář propůjčil Luke Perry s jeho smyslně nakrčeným čelem a věčně chlapeckým úsměvem.

  • Edward Cullen - Stmívání

    Edward Cullen
    Autor: Summit Entertainment
    Konečně tu máme toho hodného, zodpovědného kluka, který netouží střídat holky, se sexem čeká až po svatbě, vždy udělá správnou věc a navíc má úžasné vazby s rodinou, je chytrý, sečtělý, krásný a bohatý. Jediným problémem by mohlo být, že je tak trošku upír, ale dokud pije jen zvířecí krev a na slunci se třpytí, dá se to vydržet.

    Edward Cullen je bezchybný muž. Doslova. Přiznávám se ke shlédnutí všech filmů ságy a dodnes nepochopím, jak se mohla Bella rozhodovat mezi ním a vlkodlakem Jacobem. Vážně - najděte mi prosím jednu věc, v čem by byl Edward na zabití (kromě té otravné nechuti k sexuálním radovánkám).

  • Luke Jackson - Frajer Luke

    Luke Jackson
    Autor: Warner Bros
    Nic ho nedokázalo zlomit. Ani padesát vajec na tvrdo, která najednou spořádal. Jenomže osud se s Lukem zkrátka nemazlil. Těžko šlo nemilovat povahu frajera Luka, způsob, jakým si získával uznání svých spoluvězňů, mužnou hruď a ten nejmodřejší pohled pomněnkových očí Paula Newmana.

    Jediné, co filmu Frajer Luke nikdy nezapomenu, je ten závěr. Nikdy. Vyžádal si totiž několik spotřebovaných krabic papírových kapesníčků.

  • Edward Lewis - Pretty Woman

    Edward Lewis
    Autor: Touchstone Pictures
    Edward je vlastně odlehčenější, a trošku starší, variací Christiana Greye. Až na to, že jeho vyvolenou se nestane věčně vyjukaná panna, ale krásná a poněkud svérázná prostitutka. A že ji nechce mlátit rákoskou.

    Edward v podání Richarda Gera má všechno, co očekáváte od novodobého prince na bílém koni, úspěch, krásnou tvář, peníze a ochranitelské sklony. Navíc je schopen zacházet i s lehčím zbožím jako s opravdovou dámou. Kolik z nás by nechtělo být tou polonahou blondýnečkou, kterou si Edward naloží do vypůjčeného auta?

  • Danny Zuko - Pomáda

    Danny Zuko
    Autor: profimedia.cz
    Dannyho v podání Johna Travolty asi není potřeba představovat. Lídr partičky rádoby drsných hochů ze střední, co pořádají závody v autech, ale ve skutečnosti strašně "správnej kluk", se zásadami, pomádou natočenou vlnou a jedinou životní láskou, pro kterou je nakonec ochoten obětovat i to, kým vlastně je.

    Pěvecký a taneční talent Johna Travolty udělal z Dannyho Zuka skutečně postavu, po které nešlo netoužit. Hlavně z toho důvodu, že byl prostě takovým tím věčným chlapcem. Tahle letní láska se Sandy prostě vyplatila.

  • Johnny Castle - Hříšný tanec

    Johnny Castle
    Autor: Vestron Pictures
    Osud mu házel klacky pod nohy, ale on si stejně vždy udržel svou tvář. Není divu, když měl oporu ve své Bejby, která za ním stála i když mu nikdo nevěřil. Nakonec ji naučil, že se nemá sedět v koutě a že být prominentní děvčátko není cool.

    Patrick Swayze se svou vypracovanou figurou, chlapským pohledem a svět a tanečními figurami doslova vtrhl do životů a obrátil je naruby. Začaly jsme se učit tancovat a doufaly, že potkáme instruktora jako Johnny. Marně. ale stejně nám to nezabránilo snít o muži, který by z děvčátka v nás udělal dospělou ženu.

  • Patrick Verona - Deset důvodů proč tě nenávidím

    Patrick Verona
    Autor: Touchstone Pictures
    Trošku jiného šviháka než v Temném rytíři předvedl Heath Ledger v romantické komedii pro náctileté Deset důvodů proč tě nenávidím, volně inspirované Shakespearovou komedií Zkrocení zlé ženy. Zápletka je prostá. Vrchní drsňák Patrick má za úplatek dostat na ples největší feministku školy - Kat. A jde na to vážně mazaně.

    Upřímně? Všechny bychom pod Patrickovým balením tály jako zmrzlina na slunci, stejně jako Kat. A když by se do nás ten kluk s nádherným úsměvem ještě nakonec opravdu zamiloval, byla by ruka v rukávě.

  • Jamie Lannister - Hra o trůny

    Jamie Lannister
    Autor: shutterstock.com
    Ve světle hlavního klaďase Johna Sněha, který "neví nic", je zdánlivý padouch Jamie Lannister někým, kdo ví skoro všechno. Pravda je, že do srdcí žen se nezapsal úplně nejlépe - sex s vlastní sestrou a vyhození malého chlapce z okna nejsou činy, které očekáváme od svého vyvoleného, ale obliba Jamieho přichází postupně, velmi plíživě a o to silněji.

    Nikolaj Coster-Waldau propůjčil Jamiemu to, co mu chybělo k dokonalosti - naprosto ironický pohled a vědoucí úsměv. Když si k tomu přidáme Jamieho věrnost, nikdy neutuchající smysl pro sarkasmus a až bezbřehou víru v sebe sama i když dávno není v pozici, kdy by si mohl vyskakovat) tušíme, že tento Králokat nám ještě pěkně zamotá hlavy.

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.