Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ležící spící: Celebrity, na které padla nepřemožitelná únava

  • Celebrity se občas neudrží a dají si šlofíka.
    24. července 2013 | 06:00

    Každého z nás někdy přepadne únava, kterou zažehná jen pořádný spánek. Celebrity také kvůli koloběhu, kde se střídá natáčení, večírky a sport, někdy neudrží oči otevřené. Podívejte se, jak si dávají šlofíka.

  • Lindsay Lohan

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mladičká průšvihářka je pod stálou palbou večírků plných alkoholu, proto přes den neudrží oči otevřené. To by v jiné situaci tolik nevadilo, ale Lindsay usnula na při soudním řízení, které projednávalo její autonehodu.
  • Cameron Diaz

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Krásná blondýnka je jednou z nejpřitažlivějších hereček současnosti. Ovšem, když usne s otevřenou pusou, naskakují jí minusové body. K "dokonalosti" chybí už jen chrápání a slintání.
  • Sean Penn

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec a režisér si užíval pohodovou dovolenou v Malibu. Zřejmě ho místní čerstvý vzduch a šplouchání vlnek natolik unavilo, že to "zalomil" přímo v plážovém baru. Na pohodlném křesle se posléze převaloval ještě pěkně dlouhou dobu.
  • Bar Rafaeli

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Izraelská modelka se delší dobu objevovala po boku herce Leonarda DiCapria. Od té doby, co jí dal "kopačky", je modelčiným největším parťákem její čtyřnohý mazlíček. Nedávno ukázala na svém Instagramu, že se svým pejskem dokonce i sdílí jednu postel.
  • Zayn Malik

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvák pákistánského původu a především člen skupiny One Direction si vyrazil s přítelkyní na dovolenou. Na Zayna přišla během dlouhé cesty únava a usnul s hlavou opřenou o svá zavazadla. Jeho láska Perrie neváhala, Zayna vyfotila a fotku ihned zveřejnila na Twitteru.
  • Cara Delevingne

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britská modelka Cara je známá láskou k alkoholu a divokým večírkům. Zřejmě byla opět řádit na párty se svou kamarádkou Rihannou, a tak ráno na módní přehlídce usnula na zemi. Její dvě kolegyně modelky na tom byly hodně podobně.
  • Heidi Klum

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Topmodelka Heidi Klum je věčně pracovně vytížená a kvůli pracovním nabídkám musí létat z jednoho konce světa na druhý. Není se proto čemu divit, že čas od času snižuje spánkový deficit cestou v letadle.

Klíčová slova:  vip, celebrity, spánek, únava, spaní, párty, modelka, zpěvák
Diskuse ke článku
.