Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Buďte štíhlá díky speciálním legínám!

www.solucel.cz
24. ledna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Nevěřili bychom, že je možné zhubnout a zformovat postavu díky nošení elastických legín. Výrobek ale vyzkoušela příležitostná modelka a moderátorka Klára (33), která se po porodu snažila vrátit zpět do formy. Především ke své původní váze a hladkým stehnám bez celulitidy.

Kláro, jistě pro Vás jako pro modelku a moderátorky příbytek na váze v těhotenství nebyla procházka růžovým sadem?

To určitě ne, ze své váhy 55 kg jsem se dostala až na 73 kg, všechno mě bolelo a upřímně jsem se nemohla dočkat, až už bude po porodu a já se zase dostanu do formy.

Jak jste postupovala po návratu z porodnice?

Samozřejmě vím, že se v období šestinedělí nesmí nic namáhavého dělat, a když žena kojí, neměla by držet žádnou dietu, takže moje možnosti byly ze začátku velmi omezené.

Jak to myslíte? Co jste tedy dělala pro to, abyste zhubla a zpevnila své tělo?

Asi mi nebudete věřit, ale nosila jsem legíny. Samozřejmě ne klasické bavlněné legíny, ale speciální legíny Solucel proti celulitidě. Nosila jsem je intenzivně celý měsíc a podařilo se mi zhubnout 5 kg a také se mi velmi výrazně zlepšila pokožka. Nejvetší objemový úbytek jsem pocítila na nohách a to skoro 3 cm a na břiše téměř 5 cm. Moje kamarádka, která mi metodu doporučila, však shodila ještě o něco více.

Opravdu stačí pouze nosit tyto legíny, aby žena za tak krátkou dobu tolik zhubla a zpevnila tělo?

Pokud na to máte opravdu krátkou dobu, je nejúčinnější, doplnit nošení legín třeba posilováním nebo jiným cvičením. Nejdůležitější je, nosit legíny a cvičit pravidelně. Ze začátku klidně stačí hodinka dvakrát týdně.

Tak to je opravdu takový malý zázrak. Vypadáte vážně skvěle, opravdu se tak i cítíte?

Ano, je mi naprosto báječně. Největší odměnou je pro mě to, že jsem se mohla bez obav vrátit ke své původní profesi modelky a moderátorky. Užívám si také to, že se cítím opět přitažlivá a atraktivní.

Můžete tedy tento výrobek čtenářkám bez obav doporučit?

To rozhodně můžu. Chtěla bych jim vzkázat, ať se nebojí řešit to, jak vypadají, hned po porodu. Bez problémů a drastických diet je pomohou vrátit zpět do formy. V tom případě podle mě není co řešit a hlavně finanční investice se vrátí v podobě spokojené majitelky zpět.

www.solucel.cz

Při objednání legín Solucel obdržíte dárek v podobě bederního pásu Kinetex v hodnotě 999,- Kč