Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Konec celulitidě. Speciální legíny ji zlikvidují!

8. března 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Boj s celulitidou není vůbec snadný. Ale vyhrát nad tzv. pomerančovou kůží lze. Díky legínám, jež pomáhají redukovat již první viditelné projevy pomerančové kůže. Zajišťují aktivní lymfo-drenážní a odtučňovací mikromasáž. Modelují všechny rizikové partie. Účinek nošení tohoto oblečení je patrný již po 4 týdnech.

 

Zdravě žít nestačí

Celulitida neboli pomerančová kůže patří k velkým estetickým problémům něžného pohlaví. V současnosti trápí více než osmdesát procent žen! Je sice pravda, že plnoštíhlé trpí celulitidou mnohem častěji, ale tento kosmetický problém (může přerůst v problém zdravotní) se týká i velmi štíhlých.

Rozvoj celulitidy totiž nepodporuje pouze nadváha, ale i proces stárnutí, stres, nedostatek pohybu, nedodržování pitného režimu.  Špatné stravní návyky, hormonální antikoncepce a do značné míry genetické dispozice. Některé z uvedených rizikových faktorů lze ovlivnit jen do určité míry, jiné v podstatě vůbec. Co tedy s tím? Zkušenosti ukazují, že nestačí pouze zdravě jíst, hodně pít a pravidelně se hýbat. Pokud toužíte po krásném těle bez nevzhledných dolíčků a hrbolků, musíte dělat ještě něco navíc. Odborníci doporučují absolvovat v rámci péče o tělo lymfatické masáže, případně lipomasáže, doplněné aplikací krémů, my však známe ještě jeden fígl. Nošení speciálních legín!   

Legíny proti celulitidě

Speciální legíny proti celulitidě jsme objevili na stránkách internetového obchodu www.sanacell.cz. Legíny Sanacell kromě toho, že představují velmi účinné preventivní řešení, jsou spolehlivým pomocníkem žen ve všech stádiích celulitidy. Pomáhají redukovat již první viditelné projevy pomerančové kůže, zajišťují aktivní lymfo-drenážní a odtučňovací mikromasáž a modelují všechny rizikové partie, tedy stehna, hýždě a břicho. Účinek nošení tohoto oblečení je patrný již po 4 týdnech.

SANACELL
Autor: SANACELL

Pro krásu nemusíte trpět!

Skvělé rovněž je, že legíny Sanacell jsou velmi příjemné na dotyk. Nemusí se jim podřizovat styl oblečení - ani pod velmi přiléhavými svršky se nerýsují! Díky tomu je můžete nosit celý den, spánek nevyjímaje! Komplikovaná není ani údržba. Legíny lze prát podobně jako ostatní části oděvu podobného charakteru, jako jsou například punčocháče s vláknem Lycra.     

Vyberte si

Volit můžete z pěti modelů, Dafne, Diana, Athena, Minerva a Venere. Všechny mají bílou barvu. Legíny Dafne jsou dlouhé kalhoty s nízkým pasem určené pro celkové tvarování postavy. Nadkolenní kalhoty s nízkým pasem Diana působí na oblast hýždí a stehen. Nadkolenní model Athena s vysokým pasem působí na hýždě, stehna, břicho. Řadu uzavírají dva podkolenní modely, Minerva a Venere. První ze jmenovaných s nízkým, druhá s vysokým pasem.

Jakmile kliknete na produkt, zobrazí se vám veškeré informace o detailu produktu včetně tabulky s velikostmi a ceny. Naše rada proti celulitidě tedy zní: Na nic nečekejte a navštivte internetový obchod www.sanacell.cz! Kromě pohodlného nákupu jistě oceníte i poradnu, kde odpoví na všechny dotazy týkající se těchto jedinečných legín a celulitidy!

 

Více informací naleznete zde.

Diskuse ke článku
.