Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Darovat nezapomenutelný zážitek je přece tak snadné!

12. prosince 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Velkým hitem letošních Vánoc se stává darování nejrůznějších adrenalinových zážitků, které jsou v součastné době mezi lidmi mnohem oblíbenější než honosné hmotné dary.

Vánoce nejsou jen svátky klidu, míru, pohádek a přejídání se cukrovím! Důkazem toho může být skvělý vánoční dárek, který vašim blízkým zcela jistě udělá radost a budou na něj navždy vzpomínat s příjemným chvěním v žaludku.

Jedná se o let balónem, jež může vyzkoušet opravdu každý. Proto, pokud chcete na tváři svých dětí vykouzlit radostný úsměv, připravit pro svou drahou polovičku romantický výlet, nebo třeba jen ukázat prarodičům, že na adrenalin ještě opravdu nejsou staří, doporučuji, prohlédnout si stránky www.letamebalonem.cz, kde každý najde to své.

Video se připravuje ...
Věnujte let balónem svým blízkým jako fantastický dárek • VIDEO: www.letamebalonem.cz

Existuje mnoho druhů adrenalinových zážitků, avšak tento je zcela výjimečný tím, že ho opravdu může absolvovat každý, kdo se nebojí výšek. Své o tom ví i bavič Petr Novotný, který se po nehodě při bungee jumpingu zapřísáhl, že adrenalin už nikdy více. Avšak let balónem ho naprosto okouzlil, přesvědčil o opaku a teď ho všem vřele doporučuje. „Let balónem je naprosto neopakovatelný zážitek, na který nezapomenete do konce života. Dostanete se díky němu do úplně jiné dimenze,“ rozplýval se po pohádkovém letu bavič.

Věnujte let balónem svým blízkým jako fantastický dárek
Autor: www.letamebalonem.cz

Pokud se bojíte, že byste museli kvůli takovémuto zážitku sáhnout hluboko do kapsy, tak opravdu nemusíte. Na webu www.letamebalonem.cz naleznete mimořádnou vánoční nabídku letů nad Karlštejnem, díky níž můžete ušetřit 40% ze standardní ceny 3 990 Kč. Pro vás, kdo si zde letenku objednáte, bude tato sleva platit i celý následující rok 2012. Sami si tedy můžete zvolit termín, kdy si budete chtít zalétat. Poté už nezbývá nic jiného, než popřát letům balónem zdar!

Klíčová slova: vánoce, inzerce
Diskuse ke článku
.