Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zhubněte doma pomocí osvědčených cviků! FLOWIN vám v tom pomůže

13. prosince 2010 | 00:00

Už teď víte, že po vánočním hodování budete potřebovat shodit pár kilo a zpevnit tělo. Posilovna vás však neláká. Je příliš neosobní. Flowin je adekvátním řešením. Vaše tělo dosáhne nejen aerobního tréninku, ale i posilovacího cvičení a vy zase budete ve své kůži.

Co je to Flowin?

Tento švédský tréninkový systém byl vyvinut ve spolupráci s vrcholovými desetibojaři a díky vysoké variabilitě využití dokáže plně nahradit veškeré fitness aktivity. Jako flexibilní pomůcka našel FLOWIN® uplatnění v oblasti kondičního cvičení, rehabilitace i v přípravě profesionálních sportovců.

Dokáže plně nahradit veškeré fitness aktivity. Je založen na přirozených a plynulých pohybech bez doskoků a zatížení kloubů. Je to nejen tréninkový koncept, ale také cvičební nástroj. Ten je složen z velké podložky - tréninkové plochy - a sady malých podložek pro ruce, nohy, kolena a lokty.

669161:gallery:true:true

Jak funguje?

Princip FLOWIN® využívá hmotnosti těla jako přirozeného zdroje zátěže, kterou je možno libovolně regulovat tlakem na podložku. Plynulost brání zbytečné námaze kloubů a usnadňuje komplexní posilování celé „svalové hmoty“. Jedinečný cvičební postup, na kterém je FLOWIN® založen, byl patentován jako Friction Training™ a v současné době nabízí přes 300 libovolně kombinovatelných cviků.

S FLOWIN® může cvičit úplně každý. A vůbec nezáleží na tom, kolik vám je let a v jaké jste zrovna kondici. Začít můžete kdykoli a prakticky kdekoli. Trénink lze provádět všude tam, kde je dostatek místa na podložku.

Dárek, který potěší

Tréninková podložka FLOWIN® je skvělým tipem na vánoční dárek. A nezáleží na tom, zda si radost uděláte sami nebo svůj tip opatrně podsunete svému protějšku. Cvičební pomůcku můžete objednat i přes internet, takže ji nemusíte nikde pracně shánět. Koupit ji můžete třeba ZDE.

A navíc k ní zdarma obdržíte FLOWIN instruktážní DVD 2, které je rozdělené do 3 úrovní podle obtížnosti (každá úroveň vám přinese názorně předvedené cviky, které jsou zařazeny do vzorové ukázky tréninku) a FLOWIN láhev na cvičení s praktickým uzávěrem z tmavého plastu v moderním designu, který je přizpůsoben dobrému úchopu.

Momentálně jsou produkty FLOWIN® dodávány na trh ve třech verzích:

FLOWIN® SPORT: Přenosná varianta je dodávána včetně instruktážního DVD, má rolovací desku a slouží převážně pro domácí cvičení.

FLOWIN® PRO: Tato varianta je určena ke každodennímu vysokofrekvenčnímu cvičení ve fitness studiích nebo rehabilitačních centrech.

FLOWIN® PRO NIVEUS: Má bílou tréninkovou
desku a lze ho používat i ve venkovních podmínkách a na slunci.

Komerční prezentace

Autor: NBr, lenak