Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tipy na vánoční dárky: 20 netradičních + 1 fakt nutný

7. prosince 2010 | 13:13

Už vás nebaví dávat svým nejbližším k vánocům pantofle, noční košili a ruční šlehač? Nuda, co? Chcete své blízké překvapit nebo dokonce lehce šokovat? Nabízíme vám dvacet tipů na dárky, které jsou přinejmenším zvláštní. A nakonec přidáváme jeden ryze praktický.

Zkuste třeba obdarovat příbuzného, který má smysl pro humor, nějakým zvířátkem, třeba šnekem nebo psounem. Mamince zase nadělte krém s diamantovým práškem a nepraktické babičce bezpečnostní žehličku. Miluje váš partner nebo otec kvalitní víno? Darujte mu vinný parfém. Nebo naopak nadělte pod stromeček něco, co bude váš příbuzný - řidič určitě od nového roku potřebovat.

Překvapivé parfémy

Parfémy z  růží, citrusů a vanilky? Nuda! Teď voní správný chlap po grilovaném hovězím a odvážná žena třeba po víně. Ale pozor, parfémem teď můžete vyjádřit i svůj politický názor nebo sympatie k oblíbené kapele Kiss.

Netradiční zvířátka

Taky jste kdysi psali Ježíškovi o pejska a rodiče vám ho nechtěli koupit? A to ještě měli štěstí, že byla jiná doba. Připravte se na to, že letos už obyčejný hafan vaše dítko nepotěší. Hitem v prodejnách se zvířaty je totiž psoun prérijní!

Chytrá elektronika

Představte si, jaké by bylo, kdyby za vás někdo vysál nebo posekal trávu? Je konec propáleným žehlícím prknům, ušpiněným rukám a bolavým zádům. Ulehčete si život s chytrými technickými nováčky.

Kosmetické vychytávky

Kosmetikou uděláte radost vždycky. I tady ale můžete být originálnější než kdy jindy. Každá dáma má přece ráda diamanty, tak proč ji ten luxus nedopřát? Stejnou radost jí ale jistě uděláte kaviárem. To všechno navíc s recepturou na krásu.

Autor: ida, jip,tav, lenak