Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Revoluční metoda: Dlouhé řasy díky kapkám

Husté dlouhé řasy. O tom sní každá žena.
11. června 2010 | 14:23

Také patříte mezi ty, které se dennodenně snaží své řasy pomocí maskary aspoň trochu pozvednout a prodloužit? Štve vás, že ani tak se nedostaví kýžený výsledek? Pak vyzkoušejte oční kapky, díky kterým můžete mít i vy místo řas hustý „závoj“.

Že jste o této metodě ještě neslyšela? Prodlužování řas díky speciálním očním kapkám je u nás zatím úplná novinka, ale ve světě už se jedná o velký hit. Přípravek, který se používal v lékařství původně na snížení očního tlaku, měl nakonec i nečekaný vedlejší účinek. Podporuje totiž růst řas. Díky tomu je můžete mít o více než čtyři milimetry delší.

Jak na to?

Stačí se objednat na oční kliniku DuoVize, která zatím jediná metodu nabízí. Udělají vám tam vstupní vyšetření a také předvedou, jak si máte kapky aplikovat. Podle instrukcí si pak budete kůži nad řasami potírat každý večer po dobu šesti až deseti týdnů. První výsledky uvidíte sice až za měsíc, ale budete nadšená. Nejenže se řasy krásně prodlouží, ale také se prohnou. Jaké jsou další výhody procedury? Zabere vám mnohem méně času než klasické prodlužování v kosmetických salonech a vyjde vás levněji. Přípravek na čtyři až šest měsíců stojí 2900 Kč, jeho účinek je znát déle než půl roku.

Dárky od Clinique

Pokud si v červnu koupíte dva nebo více výrobků od této značky (z toho jeden buď opalovací, nebo samoopalovací), získáte zdarma příjemnou plážovou osušku a moderní tašku, kam se pohodlně vejdou všechny nezbytnosti, které u vody musíte mít. Ale pospěšte si. Akce totiž trvá jen do vyprodání zásob.

Autor: duš