Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krok ke kráse a zdraví: Užijte si detox vašeho těla!

5. dubna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

V průběhu celého života jsme vystaveni negativním vlivům různých toxických a chemických látek. Už při ranní hygieně používáme zubní pasty plné chemikálií, mažeme se krémy, líčidly a gely, které rozhodně nejsou přírodního původu. Také nesmíme zapomínat, že denně vyrážíme do zamořených ulic a nosíme na sobě chemicky impregnované oblečení a právě proto je třeba myslet na svou očistu.

Už naši předkové moc dobře věděli, že tělo je třeba detoxikovat. Chceme-li být zdraví, je nutné léta zanášený organismus řádně pročistit a sama příroda nám mnohdy nabízí složky, které výrazně prospívají k očistě organizmu.

Hledáte superpotravinu na kvalitní detox? Rozhodně červená řepa!

Jak už vám titulek napovídá, tak červená řepa je silným antioxidantem. Červená řepa obsahuje v hojném množství betain, který zabraňuje kornatění tepen a podporuje činnost jater. Barvivo z červené řepy rozšiřuje tepny a zpevňuje stěny vlásečnic. Proč jsme zmínili betain? To je prosté. Betain totiž působí preventivně proti rakovině.

Červená řepa dále podporuje růst buněk a opravuje jejich jádra, také aktivuje tvorbu červených krvinek a tím zásobuje buňky kyslíkem. Nesmíme také zapomenout na to, že odstraňuje jedovaté látky z celého organismu.

Pamatujte také na to, že červená řepa dodává pružnost a lesk pleti, vlasům i nehtům a jako správný antioxidant vyvolává optimističtější náladu.

Červená řepa, aloe vera, enzymy a mnoho dalšího

Přírodní komplex Dias Detox obsahuje vysoce koncentrované enzymy, rostlinné extrakty ostropestřce, červené řepy, aloe vera, chlorely, dále také obsahuje vitamíny a minerální látky pro celkovou očistu organismu. Dias Detox má tři fáze očišťujícího účinku obsahující tři skupiny látek a to rostlinné extrakty, směs vitamínů s minerály a přírodní enzymy.

Video se připravuje ...