Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak se nejlépe vypořádat s příznaky nachlazení?

13. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Ucpaný nos je jeden z nepříjemných příznaků nachlazení. Průměrný dospělý člověk se infekcí nakazí dvakrát až třikrát ročně, průměrné dítě potom šestkrát až dvanáctkrát ročně! Tyto infekce lidstvo provázejí už od nepaměti…A tak s uspaným nosem, kašlem a teplotami musíme čas od času zápasit. I přes únavu a bolesti hlavy si nenechat ukrást poslední zbytky dobré nálady. Jak zakročit, když cítíme, že na nás leze bacil?

První den směle do boje!

Když zakročíme hned z počátku, můžeme nachlazení odehnat! To tedy znamená, že pokud se situace chopíme pohotově a chytře, zastrašíme vir a máme velkou šanci zůstat zdraví. Hned s prvním pokašláváním a ucpaným nosem utíkejme pro léky proti nachlazení, sprej do nosu a vitamíny, jak ve formě ovoce, tak ve formě doplňků stravy. Pořádně se obléknout, pít bylinné čaje s medem je samozřejmost! Tahle taktika se ve většině případů ukáže jako účinná a náš nos může dál volně dýchat!

Rychlá a dlouhotrvající úleva od ucpaného nosu

Sprej do nosu je pomocník nad pomocníky! Navíc se svěží vůní mentolu a eukalyptu. Vsaďte na Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus - rýma totiž dokáže znepříjemnit život nejen během zimy. Stačí mít celý den ucpaný nos a cítíme se absolutně pod psa! Nachlazení nebo chřipka, které může doprovázet právě rýma, často udeří bez varování. V tom případě je dobré se na souboj s ucpaným nosem náležitě vybavit dopředu. Nenechte nic náhodě a pořiďte si do domácí lékárničky spolehlivé spreje do nosu. Kolikrát stačí užívat velmi krátce a člověku se uleví. Můžeme se díky spreji nerušeně vyspat, což by se jinak nepodařilo. Nejlepší je kombinovat léčbu s bylinnými čaji. Ty zesílí účinek a oslabenému organismu se navrátí patřičná rovnováha.

Autor: Vicks

Máte ucpaný nos, špatně se Vám dýchá nebo se cítíte jako pod vodou? Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus je nosní sprej, který přináší účinnou úlevu od ucpaného nosu.

3v1 pro rychlou a účinnou úlevu od ucpaného nosu!

1. Rychlý nástup účinku během prvních minut.

2. Dlouhotrvající úleva až na 8 hodin.

3. Svěží vůně mentholu a eukalyptu.

Díky léčivé látce oxymetazolin a výtažkům z aloe vera a eukalyptu se budete moci opět volně nadechnout!

Autor: Vicks

Upozornění: Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci léku.

Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus 0,5mg/ml (oxymetazolin), nosní sprej.

Video se připravuje ...