Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Končí další období pro změnu zdravotní pojišťovny!

7. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete zdraví vás i vaší rodiny svěřit do pevných rukou? Uvažujete o změně zdravotní pojišťovny? Nezbývá už moc času.

Pro ty, co uvažují o změně zdravotní pojišťovny máme důležitou informaci. Aktuálně je změna možná pouze do 31. 3. 2016. Pokud přihlášku vyplníte do uvedeného data, novým pojištěncem se stanete již od 1. 7. 2016. V případě, že zvažujete více možností a nevíte si rady, kterou pojišťovnu vybrat, nejen k těmto účelům byla v loňském roce realizována anketa HealthCare Institute. Zdravotní pojišťovny hodnotili nejprve ředitelé nemocnic, poté lékaři a nakonec i pacienti. Absolutním vítězem této ankety se stala Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR. Přidat se k jejím spokojeným klientům můžete pohodlně online.

Autor: ZPMV ČR

Jistota a stabilita

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR patří mezi ekonomicky nejstabilnější zdravotní pojišťovny v České republice a je schopna svým závazkům dostát řádně a včas. Svoje prvenství ve výše zmíněné anketě tak potvrzuje tím, že svým pojištěncům může nabídnout jistotu ve chvíli, kdy potřebují ošetřit. Od letošního roku se ZP 211 rozhodla navíc podpořit a stabilizovat smluvní síť poskytovatelů zdravotních služeb v oblasti primární péče na území celé České republiky. Praktičtí lékaři pro dospělé, pediatři a ambulantní gynekologové budou od ní v průběhu března dostávat smlouvy uzavřené na dobu neurčitou.   

Jaké ZP 211 nabízí benefity?

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR klade důraz na prevenci. Během celého roku nabízí širokou škálu příspěvků, ze kterých si vybere každý. Podívejte se na Preventivní programy, které ZP 211 připravila pro rok 2016. Slyšeli jste někdy o Kartě života? Každý pojištěnec ZP 211 má možnost zřídit si Kartu života, se kterou má údaje o svém zdravotním stavu přístupné online a díky mobilní aplikaci je může mít stále při ruce.

Autor: ZPMV ČR

Cestovní pojištění pro studenty zdarma

V současné době mnoho studentů cestuje do zahraničí nejen za studiem, ale například i za prací. Na svých cestách hledají výhody, programy a služby, které jim život v zahraničí ulehčí a zlevní. I přesto, že samotné studium většinou studenti platit nemusí, pojištění je věc každého jednotlivce a v tomto případě žádaná. ZP 211 myslí na tyto studenty a nabízí jim bezplatné cestovní pojištění po Evropě.

Zaujal vás tento článek? Navštivte naše webové stránky nebo nás sledujte na Facebooku.

Video se připravuje ...