Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Příběh: Moje dítě trápily úporné molusky, co pomohlo?

Molusky se šíří například na dětském plavání
7. srpna 2015 | 06:00

Janina malá dcera měla problémy s pokožkou. Déle než rok ji trápily nakažlivé molusky, přičemž kožní lékař jí ani opakovaně nedokázal nabídnout účinnou léčbu. Pomohla až homeopatie. 

Čas od času dostaneme od čtenářů nebo pacientů lékařů, s nimiž spolupracujeme, dopis s jejich homeopatickou zkušeností. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. O jeden z příběhů, v kterém hraje důležitou roli trpělivost maminky malé pacientky, se s vámi podělíme.

"S moluskami mé tři a půl roku staré dcery jsme se trápili skoro rok. Nejprve jsme navštívili kožní ordinaci, kde jsme postupně zkoušeli různé mastičky, olejíčky a léky, bohužel bezvýsledně.

Malá měla molusky na obou vnitřních stranách stehen, koncentrované do dvou oválů o průměru cca 10 cm. Nakonec byly odstraněny mechanicky, seškrábáním. Zážitek to byl velmi nepříjemný jak pro mou dcerku, tak pro mě, přihlížející, takže jsem se rozhodla, že toto už opakovat nebudeme.

Po seškrabání se objevila další moluska, tentokrát méně koncentrovaně, ale ve stejném množství. Sestřička u našeho dětského lékaře mi poradila, abych zkusila homeopatika, a dala mi kontakt na lékařku-homeopatku z našeho blízkého okolí.

Ta mi velmi ochotně po dobu asi 3 měsíců určovala homeopatika a jejich dávkování. Moluska po nasazení homeopatické léčby nejprve zčervenala a na vrcholcích se udělaly žlutavé vřídky. Ty však uschly a odpadly a dcera se během 3 měsíců zbavila všech molusek. Zatímco po homeopatické léčbě nezůstaly žádné stopy, po moluskách seškrábaných zůstala dceři na pokožce památka v podobě tmavších skvrnek.

Doporučuji maminkám, které trápí podobný problém u jejich dětí, aby nejprve vyzkoušely homeopatickou léčbu, než se rozběhnou pro pomoc do kožní ordinace."

Čtenářka Zuzana

Další informace o homeopatické léčbě najdete na webu Svět homeopatie.

Autor: Svět homeopatie
Video se připravuje ...