Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zadeček Kim Kardashian? Díky těmhle cvikům ho budete mít taky!

Kim Kardashian _ 2010
9. června 2014 | 06:00

Líbí se vám ženské křivky, jako má například americká hvězdička Kim Kardashian? Osobní trenér celebrit prozradil, jaké cviky vám vykouzlí oblý a pevný zadeček.

Squaty

Jedním z nejúčinějších cviků na zpevnění a vytvarování zadečku jsou tzv. squaty. Jedná se v podstatě o dřepy s tím rozdílem, že nohy krčíte jen do pravého úhlu, který vzniká mezi stehny a lýtky. Dejte pozor na to, aby při pohybu dolů nepřesahovala kolena úroveň špiček.

Udělejte 10 plných squatů a poté v pokrčené pozici dalších 10 rychlých a kmitavých. Opakujte 10x.

Kim Kardashian ráda ukazuje své objemné pozadí.
Autor: Twitter


Výpady do stran

Dalším skvělým cvikem jsou výpady do stran s drobným kmitáním. Dejte si ruce v bok, pravou nohou ukročte co nejvíce do strany a levou pokrčte v kolenou do pravého úhlu. V této pozici udělejte deset drobných dřepů. Poté vyměňte nohy. Opakujte 5x na každou stranu.

Pozice na kočičku

Klekněte si na zem na všechny čtyři a vtáhněte bříško. Pravou nohu zvedněte tak, aby stehno a lýtko svíraly pravý úhel. Poté přitáhněte koleno co nejblíže k uchu a vraťte nohu zpět dolů. Poté ji znovu zvedněte nahoru do pravého úhlu a opakujte 10x na obě nohy.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...