Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kouzelné vibrace: Letos poprvé o svátcích zhubnete !

3. prosince 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

V předvánočním shonu myslíme na všechno možné, jen ne na pravidelné cvičení. Během svátků se rozvalíme před televizí a stres vystřídá přejídání. Na Nový rok se zděsíme váhy a před zrcadlem se stresujeme až do léta. Letos ale může být všechno jinak!

Když jdete z nákupu …

Studia VIBROSTATION už jste možná zaregistrovali. V Praze je najdete hned v několika velkých obchodních centrech. Lidé v nich stojí na vibračních stojích a shazují přebytečná kila. Bez námahy a pocení. Naopak vidíte dámy v halenkách, které cvičí mezi schůzkami nebo ženy, které mají vedle stroje odloženy nákupní tašky.

Novinka v oblasti pasivního vibračního cvičení na strojích VIBROSTATION se rozšiřuje po celém Česku. Boří totiž mýtus, že k hubnutí je nutné propotit tričko a trpět hodiny v posilovně.

Autor: Vibrostation

Půlhodina denně

„Naše naklápěcí plošiny procvičují tělo na základě rychlého kmitání na rozdíl od klasických vibračních plošin, na kterých klientka musí navíc provádět různé cviky. Tady jen stojí a vibrace jí procvičují téměř všechny svaly v těle,“ vysvětluje Irena Jelínková, ředitelka pražských studií VIBROSTATION.

Za půl hodiny stání na stroji spálíte až 350 kalorií. Navíc se bráníte nástupu celulitidy a zlepšujete si metabolismus, což dál prospívá zdravému hubnutí.

Autor: Vibrostation

… za 17 korun

S permanentkou, která není časově omezena, zaplatíte za půlhodinu cvičení pouze 17 korun. Do studia se přitom můžete kdykoli objednat po telefonu a sama si tak ve svém nabitém dni určit půlhodinu, kterou hubnutím strávíte.

V Česku zatím cvičební studia fungují ve velkých pražských nákupních centrech na Pankráci, Harfě a ve Štěrboholích. Pobočky fungují i v Olomouci, Uherském hradišti a Pardubicích.

Autor: Vibrostation

Tip: Otevřete si své studio

Dovozce strojů VIBROSTATION ohlásil na příští roky plán otevřít studio v každém okresním městě a nyní hledá partnery. Pokud ve vašem okolí víte o prostoru zhruba 50m2 a máte chuť podílet se na šíření fenoménu vibračního cvičení, máte ideální příležitost. Dovozce nabízí kompletní poradenství a obchodní podporu, včetně garance exkluzivity ve Vašem městě.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...