Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Snadný život bez vrásek! Poradíme vám jak na to.

19. června 2013 | 10:33
Prezentace klienta |

Musíme si přiznat, že většinu žen po třicítce už začínají trápit projevy stárnutí, úplně konkrétně řečeno - vrásky. Prodejci se nám snaží nabídnout nespočet krémů, sér a zázračných kúr, a k tomu ještě většina slibuje vyhlazení vrásek a lifting obličeje do druhého dne.  Každý krém obsahuje jinou zázračnou složku, takže je jasné, že máme problém se vyznat v tom, co doopravdy funguje.  V poslední době se hodně mluví o využití růstových faktorů v kosmetice, takže jsme se rozhodli věnovat tomuto tématu.                                                                                                                              

Hlavní účinná složka – růstový faktor

Obecně vzato, růstový faktor je látka nebo podnět, který navozuje růst organismu nebo jeho části. Dokáže tak zvyšovat počty buněk (tzv. proliferace buněk) nebo nějaké nové vytvářet.Obecná poučka sice zní dobře, a upřímně najdete ji kdekoliv na internetu.Ale jaký růstový faktor je vlastně ten dobrý? Je důležité si uvědomit, že růstových faktorů existuje nespočet druhů a samozřejmě ne všechny jsou prospěšné pro naši pokožku…

Celý článek o růstových faktorech najdete zde

A teď Growth factor na redukci vrásek!

Autor: MedaPrex

Všech dostupných  poznatků využila britská lékařská značka Medik8  a přišla na evropský trh s novinkou, která je v současné době jejich neprodávanějším výrobkem celosvětově a od května tohoto roku jej můžete sehnat i u nás.                                                                                          

Jedná se o omlazující Growth Factor sérum.                                                                                                                    
Již z anglického názvu je patrné, že toto sérum bude obsahovat jako hlavní složku právě zmíněný epidermální růstový faktor (EGF), konkrétně  sh- Oligopeptid-1. 

Growth Factor sérim jednoduše aktivuje zase mládí Vaší pokožky:
-    Viditelná redukce vrásek po 1 měsíci používání
-    Zvýšení tloušťky epidermis o 45%
-    Zvýšení množství kolagenu o 20%
                                                                                                                                                                       Dokonalý proces výroby  

Růstový faktor společnosti Medik8 je vyráběn stejným postupem, jaký se ve farmaceutickém průmyslu používá k výrobě inzulínu.                               Medik8 myslí i na samotný proces výroby a jejich EGF je růstový faktor vyrobený biotechnologickým postupem, třikrát filtrovaný a stabilizovaný v lipozomu. Takže se jedná o ultra- čistý EGF (neobsahuje zvířecí nebo lidské deriváty), který je ve velkém množství dopravován pomocí lipozomů dovnitř do pokožky.

Doplňkové látky                                                                                                                                              Aby v boji proti vráskám nebyl růstový faktor sám, najdete v omlazujícím séru Growth Factor také kyselinu hyaluronovou, výtažek z rozmarýnu lékařského, pantenol a lecitin.

Výhradním distributorem značky Medik8 je společnost:
MedaPreX s.r.o., Truhlářská 27, 110 00 Praha1
www.medaprex.cz
Zelená linka: 800 260 002