Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Je čas na nové plavky: Vybírejte podle postavy!

4. května 2013 | 09:00

Za okny to zatím na opalování nevypadá, ale právě teď nastal nejlepší čas naplánovat si letní dovolenou. Ta se ovšem neobejde bez fungl nových plavek! Víte, jak si vybrat ty správné?

I vy můžete být v létě za hvězdu - a je jedno, jestli vyrazíte na místní koupaliště nebo na exotickou pláž. Trik je jednoduchý: pořiďte si plavky, které zakryjí nedostatky a dají vyniknout přednostem. Budete neodolatelná!

Víte, jaký kousek zvolit právě s vaším typem postavy?

Velká ňadra
Velká ňadra: plavky Rene, 978 Kč.
Autor: do-pradla.cz

Chlubíte se bujným dekoltem? Nejlepší službu vám udělají dvoudílné plavky s dostatečně pevnými ramínky. Vaše vnady nejlépe podpoří všité kostice. Nezapomeňte si také vybrat dostatečně velké košíčky, aby nikde nic "neutíkalo".

Větší zadeček

Jestli jste majitelkou ženských křivek a toužíte své pozadí spíše zakrýt než odhalit, ideální pro vás budou plavky s méně vykrojeným spodním dílem. Příjemnější pobíhání po pláži vám zajistí i módní pareo.

Chlapecká postava

Jste velmi štíhlá a nemáte příliš oblé tvary? Využijte toho ve svůj prospěch. Právě vy si můžete dovolit odvážnější střihy a díky menším ňadrům také horní díl na zavazování vzadu, a dokonce i ten bez ramínek.

Větší břísko: plavky Enrika, 1199 Kč.
Autor: do-pradla.cz

Přesýpací hodiny

Pokud máte úzký pas, ale širší boky a hrudník, pak jste dítě štěstěny. Lichotit vám budou bikiny téměř jakéhokoli střihu. Vyřádit se můžete také v designu: zkuste třeba trendy námořnický styl nebo kombinaci kontrastních barev.

Větší bříško

Kdo z nás by to neznal? Někdy člověk prostě nestihne shodit včas přebytečná kila. Chcete-li zakrýt bříško, ale zároveň neztratit sex-appeal, vyzkoušejte zajímavě řešené jednodílné plavky. Podobně fungují i klasické dvoudílné tankiny.

 

Zaujaly vás stylové plavky? Ještě širší výběr za nepřekonatelné ceny naleznete ZDE.

 

 

 

Autor: mab