Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

Přijměte své tělo s láskou a péčí, které můžete věřit

18. září 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Trápí vás při pohledu do zrcadla nedokonalosti v podobě strií a celulitidy? Nebojte, nejste samy. Žádná z nás není dokonalá, ale můžeme se tak cítit, a to rozhodně není málo. Ke správné péči o tělo vám bude stačit pár správných produktů a trochu vašeho času.

Správně zvolená kosmetika

Česká značka přírodní prémiové kosmetiky Onclé se specializuje na nedokonalosti ženského těla a současně pomáhá navrátit ženám krásu, sebelásku a sebevědomí. Celá dámská řada kosmetiky Onclé obsahuje extrakt z kmenových buněk, které pokožku ošetřují, posilují a hydratují.

Olejové sérum se stalo oblíbeným produktem mnoha žen, a to především díky svému přírodnímu a šetrnému složení, vysokému obsahu aktivních BIO olejů, vitamínů a dalších přírodních antioxidantů, které podporují přirozenou strukturu pokožky. Tělový balzám pomáhá zlepšit elasticitu pokožky, ošetřuje ji, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky. Balzám je bohatý na vzácné přírodní oleje, vitamíny a další přírodní antioxidanty. Olejový peeling pokožku šetrně čistí a hloubkově regeneruje. Peelingová složka ze semen šípků jemně odstraňuje odumřelé svrchní buňky a BIO šípkový olej pokožku dokonale zvláčňuje a zabraňuje jejímu vysoušení. TIP: Po použití olejového peelingu dopřejte své pokožce extra dávku hydratace v podobě tělové balzámu.

Autor: Melitrade a.s.

Správná životospráva

Správně zvolená kosmetická péče je nezbytným krokem k vyživené a zpevněné pokožce, bez správné životosprávy to však nepůjde. Zařaďte do svého jídelníčku různorodou a hlavně vyváženou stravu s dostatkem sezónní zeleniny, kvalitních bílkovin a tuků. Zapomenout nesmíme ani na pitný režim.

Autor: Melitrade a.s.

Láska k sobě samé

Nezapomínejme však, že my ženy bychom měly především přijmou svá těla taková, jaká jsou. Strie a celulitida jsou součástí naší ženskosti a můžeme je chápat jako mapu našeho těla a každodenní připomínku různých fází života. Berme tyto drobné nedostatky s nadhledem a hlavně s láskou, dělají nás jedinečnými!