Úterý 17. září 2024
Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof
Oblačno, déšť 18°C

Hygienicky čistá toaleta díky inovativní technologii! Už o ní víte?

5. srpna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Volný čas je dnes vzácným luxusem. Pro mnoho lidí je koupelna místem odpočinku a útočištěm v každodenním stresujícím životě mezi prací a rodinou. Koupelna může být ideálním místem pro zaslouženou chvilku relaxace – za předpokladu, že se nemusíte obávat bakterií a nepříjemných pachů.

Průzkum značky Bref ukázal, že 79,8 % lidí čistí toaletu alespoň jednou týdně, polovina z nich dokonce několikrát týdně. Jak dlouho tento proces čištění trvá, se však může výrazně lišit v závislosti na používaných čisticích prostředcích. Bref POWER AKTIV zabraňuje vzniku vodního kamene a nečistot v toaletní míse díky konceptu 24/7. Zajišťuje hygienickou čistotu s příjemnou vůní. Tímto způsobem ušetříte čas a můžete se při návštěvě toalety ještě více zrelaxovat.

Inovativní složení Bref POWER AKTIV využívá čtyři patentované funkce, které zajišťují snadnější čištění toalety a její dlouhotrvající svěžest. Čisticí pěna čistí toaletní mísu s každým spláchnutím, zabraňuje tvorbě vodního kamene a chrání před usazováním nečistot. Příjemný a hygienický zážitek je doplněn o svěží vůni.  Například citronová vůně promění vaši koupelnu ve středomořský citronový sad na konci léta.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Značka Bref provedla průzkum mezi 1 500 uživateli toalet v Německu, Itálii a Polsku. Výsledky: 95,7 % lidí považuje "příjemnou vůni" za důležitou při používání toalety - 47,3 % dokonce označuje tento aspekt za "velmi důležitý". To ukazuje, že vůně jako faktor navozující dobrý pocit je důležitá pro pohodu každého člověka v koupelně. Bref POWER AKTIV udržuje nejen čistotu a hygienu toalety, ale silně také zvyšuje pohodlí, které člověk pociťuje ve své vlastní domácnosti.

Bref POWER AKTIV 24/7

● Působí proti usazeninám ve dne i v noci – nový koncept POWER AKTIV 24/7 zajišťuje nepřetržitou čistotu a svěžest.

● Průzkum značky Bref ukazuje: 60 % lidí již důvěřuje WC blokům, které jim pomáhají s úklidem koupelny.

● Vylepšené a dokonalejší složení vůně POWER AKTIV zajišťují ještě větší svěžest a pestřejší vůni ve vaší koupelně.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.