Neděle 29. září 2024
Svátek slaví Michal, zítra Jeroným
Oblačno, déšť 17°C

Přichází nový král dostupné mobilní fotografie s technologiemi ZEISS

17. června 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Společnost vivo uvádí na trh nové modely z řady V40, které doslova mění pravidla střední třídy. Vůbec poprvé se totiž v cenově dostupném modelu objevují špičkové technologie ZEISS, které otevírají dveře dokonalé fotografii. Samozřejmostí jsou pak nejmodernější technologie a prémiové zpracování.

Poprvé v historii získává smartphone z dostupné střední řady V oficiální certifikaci expertů ZEISS. S V40 se tedy rázem stanete fotografickými experty, především pak v oblasti portrétů. Ikonické portrétní styly ZEISS podtrhuje nabídka režimů a filtrů simulujích různé ohniskové vzdálenosti, ať už jde o efektní landscape, 35 mm pouliční nebo 50 mm detailní portréty.

Profesionální dojem pak podtrhují různé styly rozmazání bokeh. Na své si přijdou i příznivci videa, V40 totiž přináší režim filmového portrétu, který doslova vytáhne nahrávaný objekt do popředí a vytvoří tím efektní filmovou podívanou. Tyto režimy fungují v tandemu s inovovanou verzí unikátního blesku Aura Light, který dokáže perfektně nasvítit fotografovaný objekt jemným a přirozeným světlem. Perfektních fotografií a portrétů se tak dočkáte i v noci.

V40 bude zároveň vašim spolehlivým parťákem. Do velmi útlého těla se designérům povedlo napasovat 5500 mAh baterii, která v kombinaci s velmi účinným procesorem Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 přináší obrovskou výdrž na jedno nabití.

Do hry vás navíc velmi rychle vrátí rychlé nabíjení 80W FlashCharge. Že je V40 perfektním společníkem pro blížící se léto navíc dokazuje certifikovaná odolnost IP68 proti vodě a prachu, zesílené rámy, krycí sklo Schott a zvýšená odolnost vůči pádu. Novinka je vůbec nejodolnějším telefonem vivo, takže je vhodná i pro aktivní cestovatele a sportovce, kteří občas telefon vystavují ostřejším podmínkám.

Autor: vivo

Elegance za dostupnou cenu

Kromě V40 přichází na trh také odlehčená verze V40 Lite. Ta se i přes příznivou pořizovací cenu chlubí hlavním snímačem IMX882 od společnosti Sony. Ten v kombinaci s inovativní technologií osvětlení Aura Light otevírá možnosti nastavení fotoaparátu, které uživatelům umožňuje pořizovat snímky s neuvěřitelnou čistotou a ostrostí detailů. Systém umožňuje zachytit přirozené odstíny pleti a dosahovat profesionálního dojmu z portrétní fotografie. Ať už zaznamenáváte mimořádné okamžiky s přáteli a rodinou, nebo vytváříte umělecké autoportréty, systém fotoaparátu V40 Lite si zamilujete.

Model V40 Lite je mistrovskou kombinací stylu a praktičnosti, která byla vytvořena s velkým důrazem na detail. Zaujme 6,78palcový displej AMOLED s přesným zakřivením 58,7° a vysokou obnovovací frekvencí 120 Hz nebo velmi tenké tělo. Tento designový skvost je k dispozici v elegantních barvách Classy Brown a Dreamy White inspirovaných nejnovějšími módními trendy a přírodními prvky.

Stejně jako V40 se pak V40 Lite pyšní 5500mAh baterií přinášející svobodu s obrovskou výdrží na jedno nabití. O baterii se nemusíte bát ani do budoucna. V souladu s filozofií výrobce vivo na ni totiž platí čtyřletá záruka zachování alespoň 80 % původní kapacity. I po letech vám tedy bude smartphone sloužit naprosto bezproblémově.

Perfektní letní nabídka

Dostupné vivo V40 Lite přichází na trh právě dnes s doporučenou maloobchodní cenou 8 999 korun. Atraktivní a inovativní vivo V40 s certifikací ZEISS dnes vstupuje do předprodeje s atraktivní nabídkou. K předobjednávce varianty s 8 GB RAM a 256GB uložištěm s doporučenou maloobchodní cenou 12 499 korun u vybraných obchodních partnerů získáte kompaktní gril Weber v hodnotě 2999 korun jako dárek. Budete tak mít zaděláno na perfektní léto plné dobrého jídla a dokonalých fotografií.

Nabídka platí mezi 14. a 27. červnem. Oficiální spuštění prodeje telefonu je pak naplánováno na 28. června. Exkluzivně u prodejce Alza pak lze předobjednat variantu s vyšší kapacitou 12 GB RAM a 512 GB uložiště, ke které taktéž do 27. června získáte gril Weber v hodnotě 2999 korun jako dárek.

Autor: vivo