Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

4 fatální chyby, kterými svůj mobil rozpláčete. Čím jeho lásku ve vteřině ztratíte?

10. června 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Drahý smartphone si odrovnáte raz dva. Stačí udělat školáckou chybu a váš parťák už nikdy nebude fungovat, jak má. Nejdete tomu náhodou naproti?

Líbačky s klíčky

Ne každé sbližování se vyplatí. Pokud máte v kapse společně s mobilem klíče, koledujete si o velký problém. Ostré hrany zoubků se můžou zahryznout do displeje mobilu i čočky foťáku. Tenhle románek rozhodně neskončí happyendem. Zůstanou z něj jen jizvy na těle i duši vašeho smartphonu.

Víte, že…

fólie na displej odolá jen drobným škrábnutím, ale ne ostrým předmětům? Mobil pořádně chrání pouze tvrzené sklo.

Když na čočky foťáku zaútočí ostrý předmět, ochranné kroužky PanzerGlass™ Hoops jim poskytnou dokonalý štít. Fototechniku ochrání, aniž by zkreslily výsledné fotografie.

Můžete si oddychnout. Tohle slabé místo jste ubránili. Na váš mobil ale číhá další nebezpečí. Nedopouštíte se i dalšího přešlapu? 

Miss mokré tričko

Ne každý mobil se kamarádí s vodou. Když zahučí do moře, tušíte, že s ním bude ámen. Hrozba ale může být nenápadnější – třeba vlhký vzduch v koupelně.

Vodní hrátky, které nevezmete zpátky

  1. Navlhlý telefon snadno zkratuje.
  2. Obrazovka, mikrofon nebo repráčky můžou fungovat omezeně.
  3. Baterka se nedožije důchodu. Odejde dřív, než byste čekali.

Neštěstí nejsnáz předejdete pořízením voděodolného mobilu. Nikdy nevíte, kdy vás zaskočí prudký liják nebo převrhnete sklenici s vodou. Například Samsung Galaxy S24 vydrží až 30 minut ponořený do 1,5 metru hloubky sladké vody.

Stejně jako vlhko dokáže i vyprahlé počasí způsobit pořádnou paseku. Co si rozhodně pohlídat?

Rozžhavená baterka

Jarní a letní měsíce umí zatočit nejen s vašimi hormony, ale i s baterkou mobilu. Když ho v horkých dnech necháte na přímém sluníčku, můžete baterii zkrátit životnost a snížit její kapacitu. V krajních případech ji touto chybou úplně odrovnáte.

Jak předejdete erupci v srdci telefonu?

  1. Nevystavujte mobil přímému slunci. Víc se mu bude líbit v kapse nebo ve stínu.
  2. Vypněte nepotřebné funkce, které zbytečně spotřebovávají energii.
  3. Dopřejte mu pravidelné přestávky a mobil pár minut nepoužívejte. 

Horko jste zvládli. Je čas podchytit nejfatálnější chybu. Na co si dát bacha za každou cenu?

Nahatý smartphone

Nahatý znamená zranitelný. Pokud telefon nechráníte tvrzeným sklem a zadním krytem, jako byste balancovali na laně bez jištění. Stačí jediné zaváhání a čeká vás tvrdý náraz.

V tu chvíli se vám zastaví dech. Bojíte se telefon otočit. Ale stalo se. Na displeji se rozlézá obrovský pavouk. Jenže tenhle vám žádné štěstí nepřinese. Připravte se na to, že vypláznete tisíce korun za opravu displeje.  

Nejudatnější rytíř, který zažene každé nebezpečí

Tvrzená skla pro telefony od PanzerGlass jsou extrémně odolná vůči poškrábání, ochrání telefon při pádech až z 2,5 m a snesou na svých okrajích zátěž až 25 kg. Příslušenství mobilu skvěle padne, dobře drží a nezkresluje obsah obrazovky.

Oceníte také odolné kryty Hardcase. Jsou vyrobené z jedinečného materiálu D3O a chlubí se čtyřnásobnou certifikací Military Standard. Tyhle kryty mají pořádnou sílu a přitom nejsou mohutné.

Dopřejte svému mobilu lásku

PanzerGlass nabízí tvrzená skla pro všechny smartphony. Jestliže jste hrdým majitelem iPhonu nebo Samsungu, určitě mrkněte i na další našlapané příslušenství.

Zaručená láska pro iPhone Zaručená láska pro Samsung
Tvrzená skla Privacy s filtrem pro ochranu soukromí (díky speciální vrstvě tohoto skla je obsah viditelný pouze při přímém pohledu na obrazovku)  Tvrzená skla Privacy s filtrem pro ochranu soukromí (díky speciální vrstvě tohoto skla je obsah viditelný pouze při přímém pohledu na obrazovku) 
Tvrzená skla s filtrem pro potlačení modrého světla nebo slunečních paprsků  

Ochraňte svého parťáka před nebezpečím a nezničte si ho kvůli hloupé chybě. Chcete svůj mobil udržet v bezpečí za všech situací? Pomoc najdete na ochrandisplej.cz.

Autor: PanzerGlass