Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hledáte maximálně výkonný smartphone? Nové vivo X100 Pro posouvá hranice

21. února 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Nový model X100 Pro od společnosti vivo přináší revoluční technologické inovace, které mění mobilní průmysl a posouvají hranice možností uživatele chytrých telefonů. S kombinací nejnovějšího obrazového čipu V3 a výkonného procesoru Dimensity 9300 nabízí smartphone hlavně ohromující výkon.

Dvojice vlajkových čipů zajišťuje hladký chod aplikací a multitasking bez kompromisů. Procesor Dimensity 9300 s osmi jádry představuje obrovský výkonnostní skok oproti svému předchůdci. Tento výkonný procesor umožňuje uživatelům vychutnat si plynulé a rychlé používání telefonu. Oproti předchůdci přináší až 40% nárůst výkonu na všech jádrech s vyšším taktem a zároveň i maximální efektivitou. V útrobách Vivo X100 Pro se navíc nemusíte bát toho, že by i maximální využití výkonu způsobovalo přehřívání. Novinka efektivně odvádí teplo a výkon budete mít k dispozici vždy, když ho nejvíce potřebujete.

Autor: Michael Portillo ZEISS

Nejen pro potřeby hráčů je také součástí Dimensity 9300 nový grafický čip, o téměř polovinu výkonnější než u předchozí generace Dimensity. I v jeho případě pak došlo k zvýšení efektivity a zajišťuje, že na hráče s vivo X100 Pro čekají hodiny zábavy v maximální kvalitě, navíc i s podporou technologií ray-tracing, která ještě nedávno byla dostupná jen na výkonných počítačích i konzolích. Svět mobilního hraní se ale neustále posouvá kupředu.

Dlouhodobá výdrž baterie

Autor: vivo

Jednou z klíčových vlastností X100 Pro je jeho výdrž baterie a nabíjecí schopnosti. Výše zmíněný výkon by totiž nebyl příliš dobrým sluhou, pokud by ho dokázal smartphone poskytovat jen chvíli a omezovala ho baterie. V ten moment ale přicházejí na řadu inovace! Díky průlomům technologií rekonstrukce negativní elektrody, lisování elektrod za studena a procesu leptání mikrometrickým laserovým polem nabízí telefon 8,3procentní nárůst celkové energetické hustoty oproti předchozím generacím. S kapacitou 5 400 mAh a podporou bezdrátového nabíjení FlashCharge a až 100W nabíjení FlashCharge Dual-Cell si uživatelé mohou být jisti, že telefon bude vždy připraven k použití. V kombinaci se zmíněnou efektivitou výkonu telefonu se rozhodně nemusíte bát využívat jeho schopnosti skutečně naplno.

Vynikající displej s vysokým počtem funkcí

LTPO displej s šetřením zraku a větší zobrazovací plochou přináší vylepšený zážitek ze sledování obsahu. Displej dosahuje lokálního maximálního jasu až 3 000 nitů, což zajišťuje skvělou viditelnost i za jasného slunečního světla. Díky funkcím šetření zraku je zároveň minimalizována únava očí při sledování videí, hraní mobilních her, psaní sms zpráv, čtení a celkově během dlouhodobém používání telefonu.

Zbrusu nový a vylepšený operační systém

Autor: vivo

Nový operační systém Funtouch OS 14 přináší novému modelu X100 Pro plynulejší výkon, širší možnosti personalizace a lepší zabezpečení. Můžete očekávat vylepšený uživatelský zážitek a bezpečnější prostředí pro své osobní údaje. Proto je Funtouch OS 14 jedním z nespolehlivějších a nejlepších operačních systémů na trhu.

Celkově model X100 Pro od společnosti vivo přináší komplexní sadu funkcí a technologií, které splní potřeby i nejnáročnějších uživatelů. Se špičkovým výkonem, dlouhou výdrží baterie, vylepšeným displejem a operačním systémem představuje tento telefon zcela novou úroveň mobilního zážitku. Na trhu je dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 26 999 korun. U vybraných obchodních partnerů navíc dostanete ke koupi bezdrátová sluchátka TWS 2 ANC v hodnotě 2999 korun jako dárek.