Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Zataženo, déšť 16°C

Oslavte Den matek s Dreame: Zjednodušte domácí úklid celé rodině

3. května 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Oslavte Den matek dárkem, který udělá radost celé rodině. Vysavače Dreame nepřináší do vašeho domova pouze čistotu, ale také více času na společné zážitky, protože jsou navrženy tak, aby celé vaší rodině, včetně maminky, maximálně usnadnily a zrychlily úklid. Budete tak mít více prostoru na společné zážitky, které jsou v životě nejdůležitější.

Dreame L10s Ultra: Pokročilé čištění pro celý domov

Vylepšete životní prostředí své rodiny s Dreame L10s Ultra. Tento pokročilý robotický vysavač je vybaven sofistikovanou technologií, která umožňuje autonomní čištění, minimalizuje potřebu manuálního zásahu a maximalizuje čas strávený s rodinou. Díky silnému sacímu výkonu 5300 Pa a komplexnímu mopovacímu systému nabízí důkladné čištění, které zajišťuje bezchybně čistý domov. L10s Ultra je také vybaven systémem pro vyhýbání se překážkám, což jej činí ideálním pro domovy s dětmi a domácími mazlíčky. Je to perfektní volba pro ty, kteří si cení jak čistoty, tak času stráveného s rodinou.

Autor: Dreame

Dreame D10s: Snadné čištění, více času na vzácné chvíle

Dreame D10s je důkazem toho, jak domácí spotřebiče mohou zjednodušit život. Tento vysavač kombinuje vysoký sací výkon 5000 Pa s uživatelsky přívětivými funkcemi, které umožňují rychlé a přitom důkladné úklidy. Jeho design je obzvláště vhodný pro menší domy nebo byty, kde jsou klíčové efektivita a úspora prostoru. D10s vysává a vytírá současně, což zrychluje úklid domácnosti a přináší rodinám více času soustředit se na vytváření nezapomenutelných společných okamžiků.

Autor: Dreame

Dreame H12 Pro: Rychlý úklid pro aktivní rodiny

Pro rodiny, které jsou neustále v pohybu, je Dreame H12 Pro užitečným úklidovým nástrojem. Tento univerzální tyčový vysavač efektivně zvládá suché i mokré čištění díky robustnímu sacímu výkonu 16 000 Pa, který snadno zvládne velké nečistoty a rozlité tekutiny. Jeho mopovací funkce je ideální pro frekventovaná místa jako jsou kuchyně a jídelny, což zajišťuje rychlý úklid po jídle i vaření.

Autor: Dreame

Klíčové rozdíly mezi modely Dreame

Všechny tři modely Dreame, L10s Ultra, D10s a H12 Pro, vynikají v tom, že umožňují současně vysávat a mopovat, čímž zvyšují svou univerzálnost a efektivitu v udržování čistoty domova. Zde je stručný přehled toho, co každý model odlišuje:

• Typ úklidu: L10s Ultra a D10s jsou autonomní robotické vysavače, navržené pro samostatný provoz bez manuálního zásahu, což poskytuje skutečně automatizovaný úklidový zážitek. Naopak H12 Pro je ručně ovládaný tyčový vysavač, který nabízí přesnou kontrolu a může okamžitě reagovat třeba na rozlitou tekutinu na podlaze.

• Funkce samoúdržby: Mezi těmito třemi vyniká L10s Ultra svými funkcemi samoúdržby. Nejenže automatizuje vyprazdňování odpadkového koše, ale také obsahuje samočisticí a sušicí funkce pro svůj mopovací systém v rámci své dokovací stanice, čímž zajišťuje, že je vždy připraven k provozu s minimálním manuálním zásahem.

• Sací výkon a výdrž baterie: H12 Pro vede v sacím výkonu s 16 000 Pa - ideální pro účinné zvládnutí větších nečistot, i když má kratší životnost baterie, asi 35 minut na nabití. Naopak L10s Ultra nabízí vyvážených 150 minut výdrže baterie, zatímco D10s zvládne až na 280 minut, což je vhodné pro velké plochy v rodinných domech nebo větších bytech.

Dárek pro celou rodinu

Den matek se blíží - volbou některého z vysavačů Dreame projevíte nejen vděčnost mamince, ale také zlepšíte pohodu celé své rodiny. Tyto vysavače symbolizují závazek udržovat čisté, zdravé a šťastné domácí prostředí. Jsou praktickými, promyšlenými dárky, které odrážejí porozumění významu čistého domova pro pohodlí a zdraví každého.