Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Prémiová péče o oblíbené kousky z vašeho šatníku

18. března 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

V dnešním uspěchaném světě, kde se módní trendy stále mění, hledáme nadčasovou eleganci a udržitelný životní styl. Namísto neustálého kupování nových kousků se dnes více soustředíme na kvalitní materiály, lokálně vyráběnou módu a poklady nalezené v second-handech. Přehodnocujeme náš přístup k módě a klademe větší důraz na dlouhou životnost oblečení.

Oblíbené kousky oblečení však vyžadují správnou péči. Použitím vhodného pracího prostředku výrazně prodloužíte jejich životnost. Prémiové prací prostředky Perwoll zajistí, že vaše oblíbené kousky oblečení budou vypadat jako nové i po deseti praních.

Základem této kvalitní péče je inovativní technologie Triple Renew, která kombinuje enzymy pro vyhlazení zdrsněných vláken poškozených textilií, což vede k obnovení barev a zlepšení svěžesti oblečení.

Pečlivost při praní a péče o planetu  

Perwoll je značka, která si klade za cíl uspokojit potřeby každého zákazníka. Jeho široká škála produktů zahrnuje vše od pohodlných pracích prostředků ve formě pracích kapslí a gelů až po specializované produkty určené pro čištění sportovního oblečení nebo barevných a jemných tkanin. Poradí si s přírodními i syntetickými materiály.  

Ženy, které dbají na módu a upřednostňují udržitelný životní styl, ocení na Perwollu více než jen jeho skvělé čistící vlastnosti šetrné k barvám. Je to značka, která klade důraz na udržitelnost a uvědomuje si přesah pořizování vysoce kvalitního oblečení.

Oblečení totiž nemusí být vždy nové. Perwoll obnovuje barvy a vlákna vašich oblíbených kousků s každým praním. Navíc si zamilujete jeho podmanivou vůni – enzymové složen nejen vyhlazuje vlákna a obnovuje barvy, ale také se vypořádává s nepříjemnými pachy a zajišťuje svěžest oblečení.

Perwoll dbá na optimální čistící výkon při praní, a to i s více než 94 % přírodně získanými ingrediencemi.

Čtenářky právě testují

Zajímá vás více? Sledujte naše testování a zjistěte už brzy, jak byly s Perwollem spokojené čtenářky Blesku pro ženy.

Nové? Ne, vyprané v Perwollu!

Více informací na www.perwoll.cz.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.