Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nová sportovní kolekce pro milovníky stylu

11. dubna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Vypadá to, že zima už je definitivně za námi, a proto je ten správný čas pustit jaro i do našeho šatníku. Nechte se okouzlit novou kolekcí značky Reebok v prodejnách CCC, která je jako stvořená pro fanoušky sportovního stylu i pro každého milovníka trendů.

CCC, jeden z předních evropských distributorů této ikonické značky, nabízí nejen nejširší výběr kultovních produktů, ale i speciální ceny, které jinde nenajdete. Kolekce značky Reebok v CCC je velmi rozmanitá a nabízí neodolatelnou kombinaci klasiky a sportovního stylu. Samozřejmě zde nemohou chybět dlouhodobě populární nadčasové modely, jako jsou bílé tenisky s vintage prošíváním Reebok COURT, nebo dynamičtější, sportovnější modely JOGGER a RIDER. Hold světu basketbalu, se kterým je značka neoddělitelně spjatá, vzdává výrazný model BASKET.

Autor: CCC Czech, s.r.o.

Vlevo: Kabelka Reebok ČERNÁ 299 Kč

Vpravo: Sportovní obuv Reebok BÍLÁ 999 Kč

Reebok však nejsou jen boty, ale i další doplňky pro váš aktivní životní styl. V CCC najdete pohodlné batohy, praktické ledvinky a kufry pro krátké a delší cesty. Těšit se můžete na léty prověřené evergreeny, ale i na speciální vlastní modely tašek, které vznikly díky úzké spolupráci dvou oblíbených značek.

Autor: CCC Czech, s.r.o.

Vlevo: Sportovní obuv Reebok BÍLÁ 1849 Kč

Vpravo: Kabelka Reebok ČERNÁ 599 Kč

A co barevná paleta? Zatímco kolekci obuvi vládne nadčasová černá a bílá, batohy rozjasní živé barvy – modrá, hřejivá hnědá, nepřehlédnutelná stříbrná a broskvová „peach fuzz“, která je barvou roku 2024!

Atraktivní modely bot a doplňků můžete obdivovat v nové kampani CCC, která kombinuje trendy, životní styl a sport – tři atributy typické pro značku Reebok. Jejími hvězdami jsou známé modelky Zelda Smyth a Noa Indigo Blaaker, které doplnil oblíbený polský model Dominik Sadoch.

Autor: CCC Czech, s.r.o.

Sportovní obuv Reebok BÍLÁ 999 Kč

Nová kolekce značky Reebok je k dostání v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.cz/Reebok. Aktuálně můžete také využít 20% slevu na jeden vybraný výrobek z kategorie tašek, batohů a kufrů, a to při nákupu obuvi. Nabídka platí do odvolání nebo do vyprodání zásob. Tak neváhejte a pořiďte si svůj stylový doplněk hned!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: CCC Czech, s.r.o.