Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sladký život, nová komedie od tvůrců filmu Ženy v běhu

8. března 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Novou komedii od tvůrců hitu Ženy v běhu uvidíte v kinech již od 14. března. Kromě Vladimíra Polívky, Petry Hřebíčkové a Jana Ciny se diváci mohou těšit i na další populární herce. Jsou mezi nimi Zlata Adamovská, Vojtěch Kotek, Hynek Čermák, Tereza Kostková, Bohumil Klepl, Eva Leinweberová, Miroslav Táborský, Jenovéfa Boková a Alžběta Dolečková.

Hokejový reprezentant Rosťa Beran (Vladimír Polívka) je borec každým coulem. Žije v luxusním bytě, má rychlé auto a spoustu mladých milenek. Při jejich výběru se řídí heslem: „Nad třicet let neberu!“ Peníze a titul mistra světa mu dávají báječný pocit nedotknutelnosti a nadřazenosti.  Ale nic netrvá věčně… Nečekaný kolaps v posteli s krásnou blondýnou udělá za Rosťovou bohorovnou pohodou tlustou EKG čáru.

Autor: Cinemart, a.s.

Transplantaci jeho nového srdce povede přísná lékařka Magda (Petra Hřebíčková), se kterou kdysi strávil jedinou noc a už se jí nikdy neozval. Magdě už dávno není třicet a na svého nového pacienta díky krátké společné minulosti nemá právě ty nejlepší vzpomínky. A také od něj musí držet stranou svou dceru Zuzku (Alžběta Dolečková). Ta studuje psychologii a Rosťu si vybrala jako předmět své diplomové práce. On je tím zprvu potěšen, ale pouze do chvíle, kdy zjistí, že diplomka nese název “Z vrcholu na dno a co to s chlapem udělá”. Dluhy z rozmařilého života totiž Rosťu připraví o poslední korunu. Jediné, co mu ze slavného života zbyde, je medaile mistra světa, kterou pro něj zachrání bývalý manažer a kamarád (Vojtěch Kotek).

Autor: Cinemart, a.s.

Rosťa v sobě musí najít novou životní energii, optimismus a odvahu začít znovu od nuly. Pomáhá mu především Jindřich (Jan Cina), seriózní a zodpovědný chlapík, který sám vychovává šestiletou dcerku. Má zlaté srdce, a přestože Rosťu nejdřív upřímně nesnáší, brzy se z nich stanou nejlepší přátelé. Rosťa s překvapením zjišťuje, že život obyčejného smrtelníka může být stejně nádherný a jedinečný jako láska k té pravé ženě nad třicet… Před jeho šarmem je lékařka Magda v bezpečí jen zdánlivě.

Autor: Cinemart, a.s.

„Komediální zápletkou a hvězdným obsazením vynikajících herců chceme navázat na nejlepší tradice klasických a českých komedií. Úsměv, pozitivní emoce a dobrá nálada jsou v dnešní době plné zmatků a špatných zpráv důležitější než kdy jindy a já věřím, že náš film udělá divákům radost,“ slibuje režisér a producent Tomáš Hoffman, který stojí za úspěšnými hity, jako jsou Ženy v běhu, Účastníci zájezdu, Ženy v pokušení, Bezva ženská na krku a řada dalších osvědčených titulů.

Autor: Cinemart, a.s.