Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Stylové dámské mokasíny pro každodenní nošení od jara do podzimu

28. února 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Dámské mokasíny se právem řadí mezi nejoblíbenější dámskou obuv. Jedná se o boty vhodné k šatům, džínám a saku i kalhotovému kostýmku. Unosíte je od jara do podzimu a hodí se skutečně kamkoliv. Prohlédněte si nabídku Robelshoes.cz a objevte líbivé páry ještě dnes!

V čem tkví jedinečnost této obuvi?

Charakterizovat tento typ bot není zrovna snadné. Historicky se jednalo o nazouvací boty, které byly vyrobeny z jednoho kusu kůže. Boční stěny se k podrážce a svršku přišily výrazným stehem. Dnes si bez nich již většina žen neumí svůj život vůbec představit.

Autor: RPL, spol. s r.o.

Robelshoes.cz vám přináší tu správnou variantu i pro vás. Jaké dámské mokasíny si pořídíte? Nejsou klasické černé a hnědé páry nic pro vás? Sáhněte po odvážnějších modelech zářících barvou i vzorem.

Za jejich hlavní výhodu lze považovat jejich pohodlí, nadčasovost a funkčnost. Jedná se o univerzální typ dámské obuvi, se kterou můžete vyrazit do města, do práce i na dovolenou a vždy budete vypadat perfektně. Navíc se skvěle kombinují s dalšími kousky, takže ať už dáváte přednost jakémukoliv fashion stylu, tato obuv se skutečně hodí ke všemu!

Jaké modely si můžete pořídit?

Robelshoes.cz nabízí dámské mokasíny v mnoha variantách, stylech a barvách. K dostání jsou květované modely, které na nohách rozkvetou ihned, co je nazujete. Béžové, oranžové nebo červené – přesně po těch sáhněte, jestliže chcete své kroky nejen v létě patřičně rozzářit. Tmavě modré, černé, hnědé nebo bílé se hodí do práce i pro každodenní povinnosti, od prvních jarních slunečních paprsků až po podzim.

Vůbec největší úspěch mají u žen kvalitní, pohodlné a nadčasové kožené mokasíny. S těmi nelze nikdy šlápnout vedle. Jakmile je totiž jednou obujete, již nebudete chtít nosit nic jiného. Jejich komfort si vás okamžitě získá! Přesvědčte se sami. 

Autor: RPL, spol. s r.o.

To nejlepší od tuzemských i světových značek

Na Robelshoes.cz si můžete pořídit dámské boty jakéhokoliv typu od oblíbených tuzemských i světových značek.

Za zmínku stojí například značka Tamaris, která je mezi zákazníky proslulá svou nadmíru uspokojivou kvalitou nabízených produktů. Stejně tak žádaná je i značka Robel, Rieker, Remonte a Marco Tozzi.

Co se týče již zmiňované značky Robel, její historie sahá až do roku 1992, kdy byla na Slovensku ve městě Partizánske založena. Jde o přední rodinou obuvnickou firmu, která si modely nechává vyrábět v Evropě, a to vždy speciálně na zakázku s ohledem na aktuální fashion trendy. S mottem „zdraví začíná u nohou“ vybírá Robel obuv, kterou milují zákaznici nejen v Čechách a na Slovensku. Jejich kvalita a pohodlí svědčí o tom, že Robel skutečně ví, co dělá!