Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak ušetřit peníze při zařizování vašeho domova

15. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Zařizování domova nemusí znamenat výrazné finanční výdaje. V našem článku se zaměříme na tipy a triky, jak efektivně a chytře ušetřit při zařizování interiéru, aniž by to ovlivnilo jeho kvalitu a vzhled. Vytvořte si útulné i stylové bydlení za skvělé ceny.

Nekupujte si levné věci

Nekvalitní postel, sedačka či kuchyňská linka se vám vůbec nemusí vyplatit. Postel a sedačka se velmi rychle proleží a kuchyňská linka se může rychle poškrábat. Na těchto kusech vybavení, které používáte každý den a navíc velmi intenzivně, se rozhodně nevyplatí šetřit. Vždy je lepší investovat do dražších a kvalitních kousků, ty vám vydrží dlouhé roky

Při výběru nábytku si proto projděte různé nábytkářské obchody, e-shopy a podívejte si i na slevové letáky. Například v Möbelix letáku nejenže načerpáte inspiraci, ale také se dozvíte o aktuálních akčních nabídkách. Velmi výhodné jsou nejrůznější slevové kódy. Pokud na nákup nechvátáte, vyplatí se počkat na Möbelix slevy a nakoupit dražší bytové zařízení levněji.

Vybírejte z hotových kolekcí ve stejném stylu

Předtím, než vyrazíte do obchodu, si promyslete, v jakém stylu chcete váš byt či dům zařizovat. Pak se vyplatí pořídit veškeré nábytek ze stejné kolekce. Milujete-li styl připomínající anglický venkov, kupte vše ze stejné kolekce, tak zachováte jednotný design v celém interiéru. 

Takové kolekce nabízí třeba obchod Sconto nábytek. Snadno tak koupíte dokonale sladěnou komodu, skříň, stůl i postel. Když narazíte na Sconto nábytek akce, hravě ušetříte nemalé peníze, takže se tyto nákupy rozhodně vyplatí.

Vyhněte se unáhleným nákupům a nakupujte online

Zařizování úplně nového bytu je událost, kterou si spoustu lidí užívá. Pokuste se ale vyhnout zbrklým nákupům, protože se vám pak může jednoduše stát, že nebudete vědět, kam danou věc umístit. Obzvlášť, zařizujete-li malý byt, je potřeba přemýšlet nad každým centimetrem. 

Zejména ženy rády nakupují různé dekorace, ale ani s nimi to není nutné přehánět. Pro začátek si vystačíte s několika málo kusy. Co by určitě nemělo chybět, je zrcadlo, to opticky zvětší prostor. Útulné kusové koberce v obdélníkovém tvaru rovněž pomohou ke zvětšení prostoru. Bella Rose e-shop nabízí pestrou škálu bytových doplňků. Online nákupy jsou výhodné, protože můžete snadno využít Bella Rose slevový kod a nakoupit díky tomu levněji. Projděte si internetové stránky a využijte různé slevy a výprodejové akce.

Levnější materiály

Masivní dřevěný nábytek od truhláře sice vypadá hezky, ale také si za něj připlatíte. V dnešní době už se dá pořídit kvalitní nábytek z lamina či dýhy, který je o poznání levnější. Jestliže rádi vyrábíte, můžete si nábytek vyrobit i sami. Velmi populární je například postel z palet, ty jsou pochopitelně o poznání levnější. 

Renovace starého nábytku Starší kousky nemusíte vyhazovat. Pokud jste kreativní a rádi kutíte, jednoduše si zachovalý nábytek natřete barvou nebo polepte tapetou. Získáte tak originální vybavení za pár korun. Zrenovujte ten nábytek, který už máte doma, případně se podívejte do bazaru. Jestliže milujete retro a vintage styl, tak je pro vás tento způsob ideální.