Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Obnovte svou sílu: Inspirujte se rituály a produkty, které vás nabijí novou energií a vitalitou

19. září 2023 | 11:24
Prezentace klienta |

Heslem „Věřím ve svou vnitřní sílu“ jsme v dm zahájili kampaň na podporu žen. Chceme se zaměřit především na jejich fyzické i duševní zdraví. Zdůrazňujeme význam jejich vnitřní síly a povzbuzujeme je, aby věřily ve své schopnosti, pečovaly o své zdraví a prosazovaly svá práva a potřeby. Naším cílem je poskytnout ženám podporu, inspiraci a povzbuzení.

Každá z nás má v sobě sílu růst, znovu rozkvést a sklízet plody. Někdy však přijdou okamžiky, kdy i ty nejsilnější z nás občas pocítí únavu a nedostatek energie. Právě v těchto chvílích se můžeme spolehnout na produkty a činnosti, které nás opět povzbudí.

Vkročte do nového dne pravou nohou

Není nic lepšího, než začít den s úsměvem. Dopřejte si každé ráno příjemný rituál, který vás pozitivně naladí na celý den. Uvařte si lahodný čaj, pohodlně se uvelebte a užijte si chvilku sama pro sebe. Popíjení lahodného dmBio bylinného čaje s citronovou trávou, meduňkou, verbenou a pomerančovou kůrou vám dodá energii na celý den.

Nenechte se ničím porazit

Některé dny bývají náročnější a hektické. V těchto momentech si dejte vzpruhu v podobě dmBio smoothie s pomerančem, mangem a špenátem. Tato kombinace chutných ovocných a zeleninových šťáv s vlákninou v dužině vás nejen zasytí, ale dodá vám i novou dávku energie. A nebojte, nemusíte si ho připravovat samy, snadno ho pořídíte v drogeriích dm. Jeho praktické balení se navíc snadno vejde do každé tašky, což znamená, že budete mít vždy po ruce skvělý zdroj vitamínů.

Autor: dm drogerie markt s.r.o.

Zařaďte do každodenního života ty správné zdroje síly

Energie a zdraví jdou ruku v ruce. Podporujte své tělo a duši permanentně a objevte ty nejlepší zdroje, které vám zkvalitní život. Jedním z těchto unikátních zdrojů je dmBio zelený čaj Matcha, který je známý vysokým obsahem antioxidantů a blahodárnými účinky spojenými s ochranou před volnými radikály a zpomalením procesu stárnutí.

V poslední době se stále více klade důraz na acidobazickou rovnováhu a její vliv na celkové zdraví. Studie naznačují, že udržování těla v optimální acidobazické rovnováze může mít pozitivní dopad na fyzické i duševní zdraví. Mivolis zásaditý prášek PUR je jedním z možných doplňků stravy, který vám může pomoci dosáhnout této rovnováhy. Obsahuje totiž minerální látky, stopové prvky a zinek, které přispívají k udržení acidobazického prostředí v těle. Vyzkoušejte ho a dodejte tělu to, co potřebuje k optimálnímu fungování.

Správná funkce metabolismu a nervové soustavy je také klíčová pro vaši celkovou pohodu. Mivolis kapsle vitamín B-Komplex s postupným uvolňováním jsou vhodným doplňkem stravy, který obsahuje všech 8 vitamínů skupiny B. Cítit se v pohodě a být klidnější vám potom bude připadat jako hračka.

Autor: dm drogerie markt s.r.o.

Myslete na sebe a dopřejte si to nejlepší. Všechny výše zmiňované produkty pořídíte v prodejnách dm, v aplikaci Moje dm nebo v online shopu dm.cz.