Úterý 14. května 2024
Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie
Polojasno 23°C

Top 5 věcí týdne! Čtečka knih 2v1, zdravé mlsání a dokonalé kožené sandály

  • Čtečka knih Rakuten Kobo
    7. května 2024 | 06:00

    Nestíháte se orientovat v novinkách, které se na vás valí z reklam a sociálních sítí? Nevadí, od toho jsme tady my. Vybereme pro vás každý týden top novinky, které by vám neměly uniknout a za které dáváme ruku do ohně.

     

  • Pohodlný turistický batoh Quechua

    Turistický batoh Decathlon
    Autor: archiv značky
    Hledáte batoh na krátké výlety do přírody? Quechua NH 100 Arpenaz 20l je ideální volba. Lehký a pohodlný batoh s objemem 20 litrů, pěti kapsami, s polstrováním a odvětráváním na zádech a kompresními popruhy zajistí, že si s sebou na výlet budete moci vzít spoustu užitečných věcí. Zároveň je tento batoh velmi lehký (pouhých 470g). Materiál je odolný vůči oděru a tak vydrží i během náročnějších tras. Užijte si krásy přírody s batohem na zádech!

  • Barevná čtečka knih 2v1 Rakuten Kobo Libra Colour

    Čtečka knih Rakuten Kobo
    Autor: archiv značek

    Je čtení vaše vášeň, ale nemáte nafukovací knihovnu? Tento problém má jednoduché řešení - čtečka knih. Pokud ale chcete opravdu něco speciálního, pak sáhněte po Rakuten Kobo Libra Colour. Říkáte si, v čem je výjimečnější než jiné čtečky na trhu? Věřte, že má mnoho plus: Mezi to největší patří fakt, že funguje nejen jako čtečka knih, ale také jako zápisník a poznámkový blok. Stačí ji zkombinovat s perem Kobo Stylus. Nejen, že si můžete vše zapisovat, ale zároveň i snadno vpisovat poznámky přímo do knihy. A to navíc barevně, což se zdá na první pohled jako drobnost, ale věřte, že  je to velmi příjemný bonus.

    Samozřejmostí je WiFi a Bluetooth pro snadné stahování knih. Čtečky Kobo jdou s dobou a jsou vyrobeny z ekologicky recyklovaných plastů s možností snadné opravy, jako je například výměna baterie.

    Pokud si rádi čtete ve vaně či u vody ocení jistě i fakt, že čtečka je voděodolná. Nemusíte se tak bát ji vzít s sebou v létě k moři.

    Čtečka Rakuten Kobo
    Autor: archiv značky

     

     

  • Elegantní váza FUGU

    Váza FUGU s ostny
    Autor: archiv značky

    Vázy FUGU od české sklářské značky KLIMCHI jsou vázy plné života. Pro jejich design inspiroval Františka Jungvirta tvar ryby fugu, zatímco textura rybího těla ve chvíli, kdy se při pocitu ohrožení nafoukne, mu připomněla historický dekor hobnail. Hobnail, nazývaný díky vizuální podobnosti s exotickým ovocem také ananas, se vyrábí už několik desetiletí a dnes se opět stává populární, zejména v zahraničí.

    Průsvitné sklo zrcadlí hru světla oceánu, zatímco jemné vzory hrotů evokují fascinující textury a pohyb mořských živočichů. Vázy FUGU vplují do interiéru v pěti barvách – barevnou paletu známou z dosavadní nabídky značky KLIMCHI, konkrétně Crystal, Olive Green, Rosaline a Dark Green, doplňuje nový odstín Electric Blue. V budoucnu se počítá s rozšířením barevné škály váz FUGU o další odstíny.

  • Ručně šité kožené sandále Maraki

    Kožené sandály Maraki
    Autor: archiv značek

    Pravá kůže, středomořský styl, ruční práce a země původu Řecko, to jsou klíčová slova, která popisují značku Maraki, se kterou můžete doslova vykročit do horkých letních dnů. Sandály od této značky, kterou najdete na Fler.cz, rozhodně nebudete mít jen toto léto. Díky kvalitní řemeslné práci, využitým materiálům a nadčasovému stylu budou ve vašem botníku dlouhé roky. A není náhoda, že mnohé z nich připomínají obuv z antických maleb a soch. 

    Dostat na český trh kvalitní, ručně šité a zároveň slušivé boty, může být dlouhá cesta…Tak dlouhá, že se dostanete třeba až do Řecka. Paní Mária si s myšlenkou na vlastní značku pohrávala dlouho. A protože miluje Řecko a vše co k němu patří, začala tam hledat kvalitní rodinné dílny a ručně šité kožené výrobky, které by stálo za to uvést na český a slovenský trh. A tak vznikla značka Maraki. Značka inspirovaná řeckou krajinou, kulturou a výjimečnou kvalitou. Malé dílny, se kterými spolupracuje, se věnují výrobě kabelek, batohů, ale hlavně sandálů a pantoflí z kvalitní hovězí kůže

  • Čokoládová granola Šufan

    Čokoládová granola
    Autor: archiv značky
    Čokoládová granola od Šufanu se už nějakou dobu drží mezi absolutními bestsellery. A není se čemu divit. Obsahuje totiž opravdu hodně čokolády – a ne jen tak ledajaké. Najdete v ní totiž kusy řemeslné 70% čokolády v bio kvalitě vlastní výroby. Granola je dále zapečená s ořechovým máslem, doslazená medem a pro ještě křupavější pocit doplněná blanšírovanými lískovými ořechy z pobřeží Černého moře a náloží chia a lněných semínek. Lépe to už nejde.

Autor: Martina Miláčková
Diskuse ke článku
.