Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Organizujete letní party? S těmito tipy zvládnete pitný režim jako profesionál!

23. června 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto klepe na dveře, a pokud se váš kalendář už plní prvními termíny na letní večírky, je nejvyšší čas pomýšlet na přípravy. Poradíme, co by nemělo chybět na nápojovém lístku a jak si zjednodušit logistiku i následné uklízení.

Sycená voda

Čerstvá perlivá voda je základ každého nápojovéhu lístku a v závislosti na počtu hostů jí budete potřebovat desítky litrů. Pokud byste je měli přinést z obchodu v jednorázových PET lahvích, nebude to lehké (a to doslova) a už vůbec ne ekologické. Navíc když to dobře neodhadnete, snadno se stane, že pár lahví bude chybět. Nebo si naopak vytvoříte zásoby, které budou doma ještě dlouho zabírat místo. Jak na to? Protože kvalitní pitnou vodu máte po ruce otočením kohoutku, stačí si pořídit výrobník perlivé vody SodaStream. Výrobníky z nového portfolia mají už v základním balení i úplně novou bombičku se systémem rychlého uchycení, kterou stačí do přístroje jen zacvaknout. Obsah bombičky zůstal nezměněný, připravíte z ní až 80 litrů perlivé vody, přičemž intenzitu si můžete regulovat podle chuti a potřeby. Dobré je pořídit si do zásoby i znovu použitelné lahve, které můžete používat doma i na cestách.

Nový výrobník SodaStream ART
Autor: SodaStream

Barevné bublinky bez uklízení

Letní party se jen těžko obejde bez ochucených nápojů, které milují všechny generace. Ale ani kvůli nim si v supermarketu nemusíte naložit vozík plastovými „sixpacky“ různých druhů. Navíc pokud ani neumíte dopředu odhadnout, která chuť půjde nejvíce „na dračku“. Hostům, kteří si potrpí na zdravý životní styl, stačí k perlivé vodě nabídnout kousky čerstvého ovoce, šťávu či různé bylinky. Chuťové pohárky zarytých milovníků limonád zase uspokojí koncentrované příchutě SodaStream, ke kterým stačí přidat čerstvě naperlenou a vychlazenou vodu. V nabídce najdete kromě oblíbených českých příchutí i šest originálních příchutí PepsiCo – od klasické Pepsi, 7UP a Mirindy až po jejich varianty bez cukru – Pepsi Max, 7UP Free a Mirinda Light. Z jedné příchutě připravíte až devět litrů nápoje, což odpovídá zmíněnému sixpacku 1,5litrových PET lahví. Jestliže jste tedy doteď byli odkázaní jen na vláčení těžkých PET lahví z obchodu, doporučujeme vyzkoušet! Ten pocit, když po oslavě nemusíte sbírat a odnášet do kontejneru desítky prázdných PET lahví, rozhodně stojí za to.

Autor: SodaStream

TIP:

Výzvou pro hostitele mohou být míchané koktejly, ale i s tímto zadáním si elegantně poradí koncentrované příchutě SodaStream. Chcete svým hostům nabídnout například osvěžující mojito nebo gintonic? Stačí smíchat příchuť s perlivou vodou a na stůl připravit plátky ovoce a bylinky, kterými si každý svůj drink dochutí a dozdobí sám. Samozřejmě dospělí si klidně mohou dolít alkohol.