Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Objevte osvěžující svět nápojů Kinley a vyhrajte iPad!

19. června 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Život je plný překvapení a jedno z nich nabízí nyní i nápoje Kinley! Ke svým novým osvěžujícím příchutím totiž tato značka připravila velmi atraktivní soutěž o nezapomenutelné ceny. Hraje se o produkty značky Apple, tak rozhodně neváhejte a zapojte se.

Jak na to?

Zapomeňte na starosti a rozmazlete se novými osvěžujícími nápoji Kinley, které nabízejí širokou škálu chutí a zážitků, a to navíc se sníženým obsahem cukru. Zkusit můžete středně intenzivní klasiku Kinley Tonic Water s citrusovými tóny. Pro opravdové uvolnění je skvělou volbou Kinley Pink Aromatic Berry, kde je chuť sladkého ovoce rafinovaně doplněna květinovým pozadím. A jako odpolední vzpruha poslouží Kinley Ginger Ale se svou chutí zázvoru a citrusů.

Ať už si vyberete jakoukoli příchuť, pod každým víčkem i uzávěrem plechovky najdete soutěžní kód. Ten nahrajete do Coca-Cola aplikace a automaticky za něj získáte body. Ty následně směníte za losy na hlavní výhru v podobě 11palcového iPad Pro s neuvěřitelnou pamětí 512 GB, anebo můžete zkusit své štěstí ve „šťastné chvilce“. Při té lze soutěžit jak o sluchátka AirPods 3. generace, tak o vychytaný iPad 10.2. Nezapomeňte však, že soutěž končí 30. června, tak neváhejte!

Autor: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.

Zpomalte a užijte si chvilku pro sebe s Kinley

Ve své nové kampani značka Kinley vyzývá Čechy, aby každý den mysleli na sebe. Z průzkumu, který značka zrealizovala, totiž vyplývá, že až 30 % Čechů a 40 % Slováků si na sebe v průběhu týdne najde čas maximálně 1×, nebo dokonce vůbec. Zkuste se na chvíli zastavit, na nic nemyslete a jen si užijte teplé sluneční paprsky s osvěžujícím nápojem Kinley v ruce. Nejenže si budete moct naplno vychutnat originální souhru chutí, ale zároveň budete mít možnost zapojit se do soutěže o výše zmíněné hodnotné ceny. Hodně štěstí!

Pro více informací naskenujte QR kód.

Autor: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.